پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۱۶۰۶
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۲

پس از ۴۳ سال، کوبا صاحب نخست‌وزیر شد

پس از آنکه با اصلاح قانون اساسی کوبا سمت نخست‌وزیری بار دیگر در این کشور احیا شد، پارلمان کوبا وزیر گردشگری را به عنوان نخست‌وزیر منصوب کرد.

شعار سال: پارلمان کوبا روز شنبه برای اولین بار پس از بیش از چهار دهه، فردی را به عنوان نخست‌وزیر این کشور منصوب کرد.

به نوشته پایگاه «پرس لاتینا»، بر اساس اعلام مجلس ملی قدرت خلق کوبا، «مانوئل ماررو کروز» وزیر گردشگری کوبا از این پس به مدت پنج سال به عنوان نخست‌وزیر و رئیس کابینه فعالیت خواهد کرد.

«میگوئل دیاز کانل» که کروز را برای نخست‌وزیری به پارلمان پیشنهاد کرده بود، وی را فردی سخت‌کوش و صادق خوانده که در مدت حضور ۱۶ ساله‌اش در وزارت گردشگری، اثرگذار و موفق بوده است.

قانون اساسی جدید کوبا اسفند ماه پارسال به رأی مردم گذاشته شد و در فروردین ماه امسال اجرایی شد. در قانون اساسی جدید، سمت نخست‌وزیری احیا شده است.

پست نخست‌وزیری در سال ۱۹۷۶ در دوران «فیدل کاسترو» رهبر وقت کوبا، حذف شده و شخص کاسترو ریاست‌جمهوری و ریاست کابینه را بر عهده گرفته بود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ 1 دی 98، کد مطلب: 13981001000992: www.farsnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین