پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۸۳۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۸
علیرضا طاهری، کارشناس حوزه محیط زیست، در رابطه با نمک پاشی خیابان های سطح شهر در هنگام وقوع برف گفت: نمک پاشی هنگام بارش برف روی آسفالت و حاصلخیزی خاک تاثیر دارد یعنی هم خاک و هم آب زیرزمینی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
شعارسال: علیرضا طاهری نسبت به آثار مخرب نمک پاشی در هنگام بارش برف بر آسفالت و آب های زیر زمینی واکنش نشان داد.
 
علیرضا طاهری، کارشناس حوزه محیط زیست، در رابطه با نمک پاشی خیابان های سطح شهر در هنگام وقوع برف گفت: نمک پاشی هنگام بارش برف روی آسفالت و حاصلخیزی خاک تاثیر دارد یعنی هم خاک و هم آب زیرزمینی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
 
او در رابطه با راهکار جایگزین گفت: برای اینکه برف در شهری مانند تهران آب شود باید گِریدر برف‌ها را پارو کند که این امکان در تهران و با توجه به ترافیک موجود وجود ندارد.
 
طاهری تصریح کرد: تنها راه چاره این است که برف در مسیرهای اصلی روی زمین ننشیند. اگر می‌توانستیم در روزهای برفی محدودیت ترافیکی ایجاد کنیم و این ماشین‌ها (گریدرها) حرکت کنند، می‌توانستیم برای لغزش زمین کاری انجام بدهیم اما عملا در شهری مانند تهران نشدنی است.
 
این کارشناس حوزه محیط زیست با بیان اینکه نمی‌توان با تعطیلی ساعتی محدودیت ترافیک ایجاد کرد، افزود: همه ترددها دولتی نیست. برای اعمال محدودیت ترافیک باید  شورای عالی ترافیک و نیروی انتظامی صحبت کنند که قاعدتا شدنی در این فضا نیست.

به گفته طاهری می‌توان برف را با ماسه آب کرد اما با سرعت کمتر این اتفاق رخ می‌دهد.
 
او با اشاره به برخی آثار مخرب ماسه گفت: ماسه هم ایجاد انسداد می‌کند ولی خاک و آب را خراب نمی‌کند.
 
طاهری با اشاره به تاثیرات مخرب نمک بر شهر در زمان بارش برف، گفت: تاثیرات نمک باید آزمایش شود که ببینیم چه اتفاقی رخ می‌دهد. در همین الان وضعیت خوبی ندارد. آب‌های زیرزمینی پر فاضلاب است و مواد آلی خطرناک وجود دارد. این نمک‌ها احتمالا کشاورزی پائین دست را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
 
او اضافه کرد: ممکن است از نظر کشاورزی با مشکل مواجه شوند ولی نیاز به آزمایش وجود دارد.
 
طاهری در پایان در پاسخ به این سوال که چرا امکان تصفیه آب وجود ندارد؟ گفت: آب را می‌توان تصفیه کرد اما چون کشاورزی ما سنتی است خیلی به تصفیه توجه نمی‌شود. همان آب با فاضلاب و نمک و... مستقیم پای درخت می‌رود و منجر به اثر تخریبی خواهد شد.
 

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  ازخبرگزاری برنا  ،تاریخ انتشار:   9 بهمن    1398،کدخبر:  955914،www.borna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۲
0
0
میتونن مثل کشورهای پیشرفته سیستم گرمایشی زیر آسفالت قرار بدن تا خود به خود برف هارئ آب کنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین