پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۲۶۴۱۸۱
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی و شیرینی و کافه قنادی تهران اظهار داشت: شرایطی که ویروس کرونا بوجود آورده این صنف را کاملاً به رکود رسانده است، شایان ذکر است که اتحادیه همواره با بخشنامه های مختلف و توصیه در فضای مجازی و پیامک های مختلف، تمامی واحد های تحت پوشش خود را به رعایت کامل بهداشت امر نموده است، از آنجایی که پرسنل خدوم این واحدها تمامی آموزش های لازم جهت رعایت بهداشت و دریافت کارت بهداشت را گذرانده اند بنابراین علاوه بر آگاهی از موارد بهداشتی ، خود را ملزم انجام موارد بهداشتی می کنند.

شعار سال: علی بهرمند در ادامه افزود: بسیاری از قنادیها در ورودی این واحدها مبادرت به گذاشتن مواد ضد عفونی کرده اند تا مشتریان به هنگام ورود از این مواد استفاده و خدای ناکرده ناقل بیماری نباشند، تمامی شیرینی ها در حرارت ۴۰۰ درجه پخت می شود و این ویروس در این دما امکان وجودش صفر است، از زمان اتمام پخت تا زمان انتقال به ظروف یخچالهای شیرینی فروشی نیز تمامی موارد بهداشتی با بهترین اصول رعایت می گردد، این موضوع حیاتی تا جایی برای این صنف مهم است که تمامی افراد فعال در این عرصه ابتدا برای جلوگیری از هر ویروسی به بدن خود رعایت می کنند و همین رعایتهای بهداشتی منجر به رعایت در سطح عموم جامعه خواهد شد، پس هموطنان از بابت این صنف خیالشان راحت باشد.

بهرمند با اشاره به استفاده تمامی قنادیها از وسایل مکانیزه گفت: اکثر واحدها به دستگاههای کاملاً مکانیزه مجهز هستند و دخالت دست بسیار کم می باشد، معتقدیم اول سلامتی مهم است و بعد سود واحد صنفی.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت اتاق اصناف ایران، تاریخ: 14 اسفند 98، کد خبر: 25776، www.otaghasnaftehran.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین