پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۵۱۲۵
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۸
قائم مقام انجمن حمایت از بیماری‌های عفونی گفت: در کتاب‌های قدیمی می‌گفتند که عنبرنسارا اثر ضد میکروبی دارد، ولی نه ضد ویروسی، ولی مطرح کردن این موضوع که عنبرنسارا برای مقابله به کرونا مفید است، علمی نیست .

شعار سال: «دکتر مینو محرز» قائم مقام انجمن حمایت از بیماری‌های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این سوال که آیا عنبرنسارا برای جلوگیری از ابتلا به کرونا مفید است؟ گفت: در کتاب‌های قدیمی می‌گفتند که عنبرنسارا اثر ضد میکروبی دارد نه ضد ویروسی. مطرح کردن این موضوع که عنبرنسارا برای مقابله به کرونا مفید است، علمی نیست.

وی در ادامه بیان کرد: مردم فقط به پیشنهادات سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با ویروس کرونا توجه کنند. طب سنتی هنوز یافته‌ای در باره  ویروس کرونا و روش های درمان آن ندارد.

محرز در ادامه تاکید کرد: باید بر پایه مستندات علمی و شواهد عمل کنیم وگرنه مسخره دنیا خواهیم شد. از مردم می خواهم به این مسائل توجه نکنند.

قائم مقام انجمن حمایت از بیماری‌های عفونی گفت: ساخت یک دارو حداقل چندین ماه طول می‌کشد و تمام این مسائل که برخی مطرح می‌کنند که داروی کرونا را کشف کردند فقط شیادی است.

دکتر محرز گفت: یک پروفسور آمریکایی معروف مطرح کرده که هم اکنون اپیدمی کرونا مسئله‌ای نیست و ما بیشتر دچار اینفودمی کرونا شده ایم یعنی با پخش اطلاعات زیاد درست وغلط در فضای مجازی درباره این بیماری در حال دیوانه کردن همه مردم در سراسر دنیا است.

 نحوه نگهداری بیماران کرونایی در منازل

قائم مقام انجمن حمایت از بیماری‌های عفونی درباره نحوه نگهداری بیماران کرونایی در منازل گفت: نحوه نگهداری به این صورت است که فرد باید ماسک بزند و کسی که از او مراقبت می‌کند نیز از ماسک و دستکش استفاده کند و اگر امکانات آن را هم دارند سایر اعضای خانواده به منزل اقوام و خویشاوندان مراجعت کنند. یا اگر هم نمی‌توانند فرد را به بیمارستان ببرند ولی در خانه فرد مبتلا به ویروس بهتر و راحت‌تر درمان می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران آیا مشترک بودن دستشویی در خانه ای که یک بیمار کرونایی نگهداری می شود باعث انتقال بیماری می شود؟ گفت: مشترک بودن حمام و دستشویی مسئله مهمی نیست و فقط از راه تماس با وسایلی که از با سرفه و عطسه بیمار آلوده شده اند این بیماری منتقل می‌شود. سازمان بهداشت جهانی فقط اعلام کرده که ویروس فقط از راه قطرات منتقل می‌شود.

وی در ادامه درباره ظروفی که فرد مبتلا به کرونا از آنها استفاده کرده نیز گفت: ظروفی که فرد استفاده کرده مثل همیشه شستشو شوند مگر اینکه فرد مبتلا داخل ظروف سرفه کرده باشد که در این صورت باید ظروف ضد عفونی شوند .

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر، تاریخ 18 اسفند 98، کد مطلب: 56048: www.hakimemehr.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین