پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۰۰۲۵
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۴۲
هشتک لیست انگلیسی هیچ ارتباطی به انتخابات اخیر مجلس نداشت و درباره لیست مورد حمایت بی بی سی در انتخابات حبرگان سال اسفند ۹۴ بود که توسط اکبر هاشمی رفسنجاتی و حسن روحانی تهیه شده بود و یکی از اعضای این لیست همان فردی است که زمزمه‌هایی درباره انتصاب او به رییس دفتری قالیباف شنیده می‌شود و ما از آن انتقاد کردیم.

شعار سال: بعد از انتشار یک توییت درباره موضوع انتصاب رییس دفتر رییس جدید مجلس و قرار دادن هشتک لیست انگلیسی در ذیل آن، برخی از کاربران به خیال اینکه این هشتک در ارتباط با لیست انتخابات مجلس تهران است، درباره آن سئوال کردند!

از اینکه ایتقدر زود حقایق و واقعیت‌های سیاسی جامعه به فراموشی سپرده می‌شود، باید غصه خورد. وقتی برخی حقایق سه سال قبل را فراموش کرده‌اند چه توقعی از آنها درباره حقایق بیست سال قبل و دوره اصلاحات آمریکایی و خیانت‌های جریان دوم خرداد است!

هشتک لیست انگلیسی هیچ ارتباطی به انتخابات اخیر مجلس نداشت و درباره لیست مورد حمایت بی بی سی در انتخابات حبرگان سال اسفند ۹۴ بود که توسط اکبر هاشمی رفسنجاتی و حسن روحانی تهیه شده بود و یکی از اعضای این لیست همان فردی است که زمزمه‌هایی درباره انتصاب او به رییس دفتری قالیباف شنیده می‌شود و ما از آن انتقاد کردیم.

به عنوان نمونه بی بی سی رسانه رسمی انگلستان در مطلبی با تیتر یک «محاسبه: حذف یزدی، جنتی و مصباح از خبرگان چگونه ممکن است؟» با مبنا قرار دادن تعداد آراء روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری تهران نوشت:

«رای دهندگان به فهرست رفسنجانی-روحانی ، بیش از نیم میلیون نفر از رای دهندگان به فهرست یزدی-جنتی-مصباح بیشتر هستند. در چنین شرایطی اگر حامیان رئیس جمهور فعلی در انتخابات خبرگان پیش رو، به طور هماهنگ به ۱۶ نفر رقیب آقایان یزدی، جنتی و مصباح رای بدهند، به راحتی امکان راندن آنها به جایگاه های ۱۷ به پایین فهرست منتخبان استان تهران را خواهند داشت.»

در سال ۹۴ وقتی رسانه بی بی سی از این لیست حمایت پررنگی کرد، مقام معظم رهبری بر اساس تشخیصی که داشتند با نکوهش از آن، در سخنرانی علنی فرمودند:

«رادیوی انگلیسی دارد به مردم تهران دستورالعمل می‌دهد به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید! معنای این چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان تنگ شده برای دخالت کردن در ایران. یک روزی بود که پادشاه کشور وقتی می‌خواست تصمیم مهمّی بگیرد، سفیر انگلیس را صدا می‌کرد و از او می‌پرسید که این کار را بکنم یا نکنم. انگلیس‌ها یک روزی این‌جور در امور کشور دخالت می‌کردند؛ بعد هم آمریکایی‌ها، یک مدّتی هم هر دو؛ امروز این دست‌ها قطع شده است؛ امروز جلوی این دخالت‌ها گرفته شده است به برکت انقلاب، به برکت بیداری مردم؛ دلشان تنگ شده، حالا از راه رادیو به مردم دارند دستور می‌دهند به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید. اینکه ما عرض می‌کنیم در انتخابات، مردم با بصیرت، با آگاهی، با دانایی وارد بشوند، به‌خاطر این است؛ بدانند دشمن چه می‌خواهد؛ وقتی شما دانستی دشمن چه می‌خواهد، عکس او عمل می‌کنی؛ معلوم است.» ۲۸ بهمن ۹۴

پس از این بیانات رهبر انقلاب، لیست مذکور در میان جریان انقلاب به لیست انگلیسی مشهور شد. البته برخی از اعضای این لیست، در لیست‌های انتخاباتی دیگر هم بودند و برخی فقط مورد حمایت این لیست بودند و نسبت به حمایت رسانه روباه پیر هم هیچ موضعی نگرفتند.

امیدواریم کساتی که در عرصه سیاسی قلم می‌زنند، قبل از قضاوت درباره یک موضوع، اطلاعاتشان را به روز کنند.

برگرفته از فضای مجازی

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین