پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۴۶۶
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰
رییس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا از تصمیم واشنگتن برای تحویل جنگنده‌های پیشرفته به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس خبر داده است.

شعارسال: آمریکا در حالی در پی تصویب طرح معوق مانده فروش جنگنده به قطر، بحرین، کویت برآمده که ارسال تسلیحات نظامی قابل توجهی را نیز به اسرائیل بر عهده گرفته است.

به نوشته وبگاه «دیفنس نیوز»، «باب کورکر» نماینده جمهوری‌خواه و رییس کمیته روابط خارجی سنا در این زمینه گفت: «از اجرای توافق کمک نظامی (به اسرائیل) خوشحالم. من خوشحالم که متعاقب این توافق قصد تکمیل قرارداد فروش تسلیحات نظامی به قطر، کویت و بحرین را نیز داریم.»

بر اساس این گزارش، مدت‌هاست این سوال مطرح است که آیا تلاش واشنگتن برای حفظ برتری نظامی اسرائیل، دلیل بی‌پاسخ ماندن درخواست قطر برای دریافت 72 جنگنده‌ «F-15E» و کویت برای 28 جنگنده «F/A-18E/F» است یا نه. کویت و قطر بیش از دو سال است که درخواست خرید این جنگنده‌ها را ارائه داده‌اند.

به نوشته دیفنس نیوز، این مسئله به موضوعی حساس برای مقام‌های اسرائیل و کاخ سفید مبدل شده، اما از پرداختن به آن به طور آشکار به دلیل به دلیل تاثیر شگرفش بر صنایع نظامی آمریکا خودداری می‌کنند. در این میان، بحرین نیز قصد خرید جنگنده‌های «اف-16» ساخت کارخانه «لاکهید مارتین» را دارد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار خبر 27 شهریور 1395، کدمطلب: 13950627001191 ،www.farsnews.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین