پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۵۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۲
سخنگوی سازمان ملل متحد تفسیر زمانبندی مندرج در سازوکار حل اختلاف در برجام موسوم به ماشه را برعهده اعضای شورای امنیت دانست.
شعار سال : سخنگوی سازمان ملل متحد تفسیر زمان بندی‌های مندرج در قطعنامه ۲۲۳۱ برای احیای تحریم‌ها علیه ایران با فرض موفقیت آمریکا در پیشبرد سازوکار ماشه را به عهده اعضای شورای امنیت دانست.

«استفان دوگاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد روز جمعه در نشستی خبری در پاسخ به این سوال که آیا احتساب چارچوب زمانی ۳۰ روزه برای بازگشت احتمالی تحریم‌ها علیه ایران به فرض موفقیت آمریکا در پیشبرد سازوکار موسوم به ماشه از روز جمعه آغاز می‌شود، گفت: تفسیر قطعنامه ۲۲۳۱ درباره چارچوب زمانی به عهده اعضای شورای امنیت است. وی همچنین افزود: اعضای شورای امنیت باید خودشان قطعنامه خودشان را تفسیر کنند.

گفتنی است، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا روز پنجشنبه به نیویورک رفت تا با اتهام واهی نقض برجام از سوی ایران، تصمیم واشنگتن مبنی بر فعال‌سازی مکانیسم ماشه را به اطلاع «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل برساند.

در همین حال، منابع خبری از مخالفت سیزده عضو شورای امنیت سازمان ملل با بازگرداندن تحریم‌های بین المللی علیه ایران که آمریکا برای آن تلاش می‌کند در نامه‌هایی به رئیس این شورا خبر دادند.

بر اساس این گزارش، خبرگزاری رویترز اعلام کرد که ۱۳ عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد با ارسال نامه‌هایی به رئیس این شورا مخالفت خود را با تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های بین المللی علیه ایران ابراز کرده اند.

به گزارش رویترز، این اعضا در نامه‌های خود به شورای امنیت تاکید کرده اند که آمریکا در سال ۲۰۱۸ از برجام خارج شده و امکان استفاده از مفاد این توافق برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را ندارد.

رویترز افزود که با گذشت ۲۴ ساعت از ارائه درخواست آمریکا به شورای امنیت برای اجرایی کردن سازوکار حل اختلاف در برجام موسوم به ماشه، کشور‌های انگلیس، فرانسه، آلمان، بلژیک، چین، روسیه، ویتنام، نیجر، سنت وینسنت و گرنادین‌ها، آفریقای جنوبی، اندونزی، استونی و تونس در نامه‌هایی مخالفت خود را با این اقدام آمریکا اعلام کرده اند.جمهوری دومنیکن تنها عضو شورای امنیت عنوان شده است که در این خصوص نامه‌ای ننوشته است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار:۱ شهریور ۱۳۹۹، کدخبر: mehrnews.com_ ۵۰۰۴۶۱۳
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین