پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۸۶۰
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵
معاون اداره کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو، ادعای واردات داروهای بی کیفیت چینی و هندی را رد کرد.

شعار سال: دکتر مصطفی کریمی در واکنش به اظهارات نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مبنی بر واردات داروهای بی کیفیت از کشورهای چین و هند گفت: در حال حاضر هیچ گونه مجوز واردات برای هیچ یک از داروهای ساخته شده از کشور چین به ایران صادر نکرده ایم.

وی در ارتباط با وجود داروهای هندی در بازار دارویی کشورمان، تاکید کرد: وارداتی که از هند صورت گرفته است نیز، قطعا از شرکت های معتبری است که به سایر کشورها نیز صادرات داشته اند.

کریمی در همین زمینه افزود: البته واردات دارو از هند، بسیار محدود است.

این اظهارات در پاسخ به ادعای نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عنوان شده است، که معتقد است داروهای بی کیفیت چینی و هندی در بازار دارویی کشورمان وجود دارد.

به گفته محمد حسین قربانی، بسیاری از داروهای مورد نیاز با کیفیت بسیار پایین از کشورهایی مانند چین و هند وارد کشور می شود درحالی که بیمار با مصرف آن، رضایتمندی کاملی ندارد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار 30 شهریور 95 ، کد مطلب: 3774372: www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین