پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۹۰۵۲
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
اولین نتایج واکسن کرونا تا نیمه ماه سپتامبر از سوی شرکت داروسازی آسترازنکا اعلام خواهد شد. این شرکت داروسازی وعده تولید ۳۰ میلیون دز واکسن برای بریتانیا را تا پایان ماه جاری میلادی داده است.
شعار سال: داروسازان وعده قطعی داده‌اند که واکسن بیماری کرونا به‌زودی وارد بازار خواهد شد و ماه جاری میلادی، همان ماهی است که واکسن پیشرو ویروس کرونا معرفی می‌شود.

بلومبرگ در گزارشی درباره واکسن کرونا نوشته: اولین نتایج درباره اینکه آیا واکسن کرونا می‌تواند مردم را در برابر ویروس مصون کند یا نه تا نیمه ماه سپتامبر (ماه جاری) از سوی شرکت داروسازی آسترازنکا اعلام خواهد شد. این کمپانی یکی از کمپانی‌هایی است که از ابتدا بر روی واکسن کرونا تحقیق کرده است. این شرکت داروسازی وعده تولید ۳۰ میلیون دز واکسن برای بریتانیا را تا پایان ماه جاری میلادی داده است.

دو شرکت داروساز رقیب یعنی «مادرنا» کمپانی آمریکا در همکاری با «فیتزر» آلمان و شرکت «بیو ان تک» نیز احتمالا داده‌های اولیه را در نشست سازمان غذا و داروی آمریکا که قرار است ۲۲ اکتبر برگزار شود، ارائه خواهند کرد. دولت ایالات متحده آمریکا و مرکز پیشگیری از بیماری‌های واگیر این کشور نیز گفته تا اول نوامبر باید آماده ورود واکسن به بازار باشیم.

یکی از چهار شرکت دارویی بزرگ که بر روی واکسن کرونا کار می‌کنند شرکت «سینووک» چین است که این شرکت نیز احتمالا داده‌های اولیه‌اش را بعد از نشست FDA ارائه می‌کند.

این داده‌های اولیه هنوز با تصویر کلی از واکسیناسیون عمومی فاصله دارند. روز دوشنبه هفته گذشته سازمان جهانی بهداشت با احتیاط درباره تایید هرگونه واکسن قبل از مشخص شدن خطرات و فواید آن اظهار نظر کرد. راسموس بچ هنسن مدیرعامل شرکت ایرفینیتی که یک شرکت اطلاعات علمی و تحلیلی است که برای شرکت‌های دارویی و دولت‌ها کار میکند درباره واکسن کرونا گفته: پیشرفت واکسن از چیزی که فکر می‌کردیم بسیار سریع‌تر است.
تلاش کشورها برای ساخت واکسن کرونا
تاریخ شروع، ارائه تحلیل اولیه و نتایج آزمایش فاز انسانی واکسن کرونا در ۵ شرکت دارویی اصلی
تحلیل‌های ایرفینیتی بر اساس داده‌های علنی موجود از طراحی و آزمایشات واکسن است. برخلاف داروها، واکسن‌ها باید بر روی افراد سالم امتحان شوند و نتیجه آن باید کمترین خطرات را برای سلامتی یک فرد سالم در پی داشته باشد. واکسنی که در نهایت تایید می‌شود باید بر روی هزاران نفر نتیجه مثبت و ایمنی لازم را ایجاد کرده باشد و صد‌ها تنی که در مرحله آزمایشی مورد تحلیل قرار گرفته‌اند برای تایید یک واکسن کافی نیستند.

داروسازان معمولا قبل از درخواست تایید قانونی منتظر نتایج نهایی می‌شوند. ایرفینیتی در این باره گفته احتمالا تا پایان سال میلادی نتایج آزمایشات واکسن پیشتاز را منتشر می‌کند.

از سویی فشار‌های سیاسی هم برای اعلام تولید واکسن بالا است. دونالد ترامپ گفته احتمالا تا سوم نوامبر که روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است واکسن کرونا عرضه می‌شود، وی همچنین سازمان غذا و دارو را به کندی در تایید فرآیند تولید و تایید واکسن متهم کرده است. «استفان هان» رییس سازمان غذا و داروی آمریکا هفته پیش وعده داده که فرآیند بازبینی و بررسی واکسن بالقوه کرونا برای عموم مردم شفاف‌سازی شود.

او در پاسخ به راه‌های مختلفی که سازمان غذا و دارو برای تایید یک واکسن طی می‌کند، تایید کرده که واکسن با مجوز اضطراری بر اساس داده‌های محدود می‌تواند برای گروه‌های محدودی مورد استفاده قرار بگیرد و مجوز وسیع‌تر به استفاده وسیع‌تر از این واکسن منجر می‌شود.

مرکز پیشگیری از بیماری‌های واگیر آمریکا از ایالات مختلف این کشور خواسته سایت‌های توزیع واکسن را تا اول نوامبر به طور کامل عملیاتی کنند. روسیه و چین، اما استفاده محدود از واکسن را قبل از نهایی شدن آزمایش‌ها آغاز کرده‌اند.

به گفته یک مقام ارشد اتحادیه اروپا، واکسن «آسترازنکا» تا نوامبر در دسترس شهروندان اروپایی قرار می‌گیرد. شرکت دارویی فیتزر نیز اعلام کرده که تا اکتبر داده‌های کافی برای ارائه مجوز استفاده از واکسن ارائه خواهد شد. سرعت آن بستگی به نتیجه نهایی آزمایش واکسن بر روی ۳۰ هزار نفر دارد.

کمپانی‌های آزمایش واکسن در آمریکا با توجه به شیوع گسترده‌تر ویروس در این کشور از مزیت بالقوه در زمینه داوطلبان آزمایش واکسن برخوردارند. استرازنکا گفته انتظار می‌رود نتایج تا پایان سال میلادی جاری، بسته به نرخ ابتلا در جوامعی که آزمایش در آن‌ها انجام گرفته، ارائه شود.

کمپانی «جانسون اند جانسون» دیگر کمپانی که بر روی واکسن کرونا تحقیق می‌کند قرار است این ماه با تاخیر مرحله نهایی آزمایش را آغاز کند و واکسن اولیه آن برای استفاده بالقوه اضطراری تا اوایل سال ۲۰۲۱ در دسترس قرار می‌گیرد. سینو وک شرکت دارویی چینی و شرکت مدرنا به سوالات بلومبرگ درباره تحقیقاتشان بر روی واکسن پاسخ نداده‌اند. این در حالی است که بسیاری از شرکت‌های دارویی همین الان صد‌ها میلیون دُز از واکسن بالقوه را برای دولت‌هایشان در سراسر جهان خریداری کرده‌اند.
تلاش کشورها برای ساخت واکسن کرونا
جدول پیش خرید واکسن شرکت های مختلف توسط کشورها
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده هیچ یک از واکسن‌ها نباید تا زمانی که دست کم نتیجه واکسیناسیون بر روی نیمی از افراد آزمایش مثبت اعلام شود، به عنوان واکسن موثر معرفی شوند. «سومیا سوامینتان» یکی از دانشمندان ارشد سازمان بهداشت جهانی گفته مهم است که همه شرکت کنندگان در مرحله آزمایشی به اندازه کافی برای بروز ساید افکت‌های احتمالی صبر کرده باشند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی رویداد24، تاریخ انتشار: 19 شهریور 1399، کد خبر: ۲۲۹۳۶۹، www. rouydad24.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین