پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۰۶۹
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶
یک نشریه ژاپنی امروز جمعه گزارش کرد که دولت این کشور به شدت علاقمند به گسترش روابط با ایران است و به این کشور بسیار اهمیت می دهد.

شعارسال: «ژاپن تودی» می نویسد که توکیو از همان زمان که «برجام» اجرا شد و پس از توافقنامه هسته ای، به سرعت تحریم ها علیه ایران را لغو کرد و مبالغ زیادی از پول های ایران را به این کشور بازگرداند.

همزمان نشریه افزوده است که پس از دیدار این هفته «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن با حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در نیویورک، آبه اعلام کرده که مشتاق سفر به تهران است.

گزارش با بیان اینکه ژاپن و ایران دارای تاریخ روابط دوستانه و دیرینه ای هستند، اعلام کرد که دو کشور در حال برنامه ریزی برای تعیین زمان سفر نخست وزیر «آبه» به تهران می باشند.

«ژاپن تودی» می نویسد: از اقدامات مهم توکیو این بود که تحریم های ایران را ماه ژانویه (دی - بهمن) امسال لغو کرد و به سرعت دو کشور یک پیمان سرمایه گذاری منعقد کردند.

در همین حال اعلام شده است که دولت ژاپن در حال مساعدت به شرکت های این کشور است تا هر چه سریعتر در بازار ایران فعال شوند.

گزارش تصریح می کند که حضور شرکت های ژاپنی در بازار ایران برای هر دو طرف دارای اهمیت است و باعث افزایش تجارت دوجانبه خواهد شد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار خبر 2 مهر 1395، کدمطلب: 82240179 (5572956) ،www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین