پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۳۰۳۳۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
این مساله باعث شده است آگهی فروش شیشه دست دوم مربا و خیارشور در سایت‌هایی مثل دیوار و شیپور درج شود و بازار فروش زباله شیشه‌ای داغ شود.

شعار سال: قیمت شیشه مربا، خیارشور و رب گوجه افزایش قابل توجهی یافته است و تولیدکنندگان علت آن را کاهش تولید زباله می‌دانند.

این مساله باعث شده است آگهی فروش شیشه دست دوم مربا و خیارشور در سایت‌هایی مثل دیوار و شیپور درج شود و بازار فروش زباله شیشه‌ای داغ شود.

قیمت شیشه دست دوم چند؟

«مستأجر هستم و یک ماه است که غذای درست و حسابی نخوردیم. مدتی است شیشه‌ها را از رستورانی که برادرم کار می‌کند، می‌گیرم و می‌فروشم» اینها را زنی می‌گوید که از وضعیت اقتصادی گلایه دارد و اخیرا فروشنده شیشه دست دوم مربا شده است.

در حال حاضر ارزان‌‌ترین شیشه‌های نوی مربا و خیارشور در فروشگاه‌ها و بازار 30 هزار تومان است اما فروشندگان شیشه دست دوم حداکثر بهای ۴ هزار تومان را برای کالایشان در نظر گرفته‌اند.

آنها همچنین شیشه‌های دست دوم کوچک با قیمت 1500 تومان تا سه هزار تومان می‌فروشند و شیشه‌های بزرگ که جای سس بوده‌اند با قیمت چهار هزار تومان معامله می‌شود.

حالا به نظر می‌آید وضعیت اقتصادی کشور به سمتی پیش رفته است که برخی‌ به این فکر افتاده‌اند از زباله‌های خود درآمدزایی کنند.

یکی از فروشندگان شیشه‌های دست دوم از وضعیت اقتصادی این روزها گلایه می‌کند و می‌گوید: شهرداری برای خرید زباله قیمت پایینی گذاشته است و برای همین مجبور شدم زباله‌هایم را آگهی کنم.

یکی دیگر از فروشندگان شیشه‌های دست دوم می‌گوید: «انواع شیشه برای فروش دارم. شیشه‌ها از محصولاتی است که خودمان استفاده کردیم و بعد از شستشو آنها را می‌فروشم.»

در این میان کسانی هستند که از این شیشه‌ها برای مصرف شخصی استفاده نمی‌کنند. برخی‌ محصولات خانگی تولید می‌کنند و حالا با قیمت بالای ظرف‌های شیشه‌ای جای مربا و ترشی برای آنها هیچ صرفه اقتصادی ندارد که از فروشگاه بخرند.

یکی از فروشندگان شیشه‌های دست دوم می‌گوید: «خریداری دارم که مربا و ترشی خانگی تولید می‌کند اما برای او صرفه اقتصادی ندارد که با این قیمت از فروشگاه شیشه بخرد. بعضی مواقع شیشه‌ها را جمع می‌کنم و به او می‌دهم. چون وضعیت مالی خوبی هم ندارد از او پول نمی‌گیرم.»

جالب است که در این میان برخی فروشندگان اعتراف می‌کنند فکرش را هم نمی‌کردند که روزی شیشه مربای دست دوم را برای فروش آگهی بزنند!

 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تجارت نیوز، تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: -، tejaratnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۱
0
0
این ها خودشون کلی مریضی رو به همراه داره و وای به حال مردی که تو این شرایط از لحاظ اقتصادی گیر هستن و نمیدونن باید چیکار کنن از دست تنگی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین