پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۹۲۱۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۸
امیرحسین ناظری کنزق، انصاف نیوز: حدود دو ماه پیش بود که گزارشی با عنوان «ابهامات قصر دریا» منتشر شد [لینک]. گزارشی که در آن‌یکی از ساکنین مجتمع، یکی از اعضای تیم سازنده‌ی مجتمع تفریحی توریستی قصر دریا و همچنین مسئولین میراث‌فرهنگی استان نکاتی را درباره‌ی این پروژه گفته بودند.
شعار سال: پس از ورود به شهرک اولین نکته‌ای که توجه را جلب می‌کرد فعالیت بود. زهری، از اعضای دفتر این پروژه در مصاحبه‌ی قبلی خود گفته بود که این شهرک فعالیت ندارد. فقط برخی از ساکنین کمی وسائل در واحدهایشان گذاشته‌اند. اما طبق مشاهدات انصاف نیوز فقط برخی از واحد‌ها خالی هستند و اکثر‌ها واحد‌ها کاملاً در حال بهره‌برداری هستند. ماشین‌های ساکنین جلوی واحد‌ها است. تعدادی از ساکنین شهرک هم در حال قدم‌زدن در محوطه‌ی عمومی شهرک هستند.

از ساکنان شهرک درباره‌ی تفریحی توریستی بودن شهرک پرسیده شد. اکثراً اطلاعی ندارند که این مجتمع تفریحی توریستی است. برخی هم می‌گویند بعد از گزارشی که منتشر شد از این قضیه اطلاع پیدا کرده‌اند. پیگیری هم کرده‌اند، ولی پاسخی دریافت نکرده‌اند.

گزارش اول درباره‌ی این بود که این شهرک از سال ۸۷ طی موافقت‌نامه‌ی به‌عنوان مجتمع تفریحی توریستی درآمده و طبق این تفاهم‌نامه مالک یعنی رمضان نژاد حق فروش اعیان ۴۹ درصد از مجتمع را تحت عنوان «سرویس ویلا» دارد و باید بقیه را تبدیل به مجتمع تفریحی توریستی کند. ولی بعد از گذشت این سال‌ها با وجود تقریباً به پایان رسیدن ویلاها، حتی یک متر هم فضای تفریحی و توریستی مورد بهره‌برداری قرار نگرفته است.

اما نکته‌ی مهم در گزارش اول این بود که فروشنده [علی رمضان نژاد کناری]به‌هیچ‌وجه خریداران را از اینکه این مجتمع تفریحی توریستی است مطلع نکرده و اینجا را به‌عنوان شهرک به آن‌ها فروخته است.

برای این گزارش با حدود ده نفر از ساکنان مجتمع مصاحبه شده است. همه‌ی آن‌ها می‌گویند خانه‌هایشان را مستقیماً از آقای رمضان نژاد خریده‌اند، ولی هیچ‌وقت اسمی از تفریحی توریستی به میان نیامده است. برخی از آن‌ها راضی می‌شوند که مبایعه‌نامه‌هایشان را هم نشان دهند. در مبایعه‌نامه‌ی این افراد فروش «عرصه و اعیان» قید شده است. هیچ اسمی هم از مجتمع تفریحی توریستی نیست.

رمضان نژاد سؤال خبرنگار انصاف نیوز درباره‌ی این مشکلات را این‌طور پاسخ داد: تعداد معدودی از ساکنین چنین ادعایی دارند. ۹۰ درصد واگذاری‌ها مربوط به سال ۸۳ تا ۸۵ است. در آن زمان، زمین ما مسکونی بود. ما چیزی را به‌عنوان شهرک یا ویلا نفروختیم، فقط به‌صورت شریک مشاعی سند زدیم. از همه هم برای اخذ مجوز وکالت تام داشتیم. تنها مجوزی که استان به ما می‌داد همین گردشگری بود. همه‌ی ساکنین هم به این مجوز تمکین کردند.

وی افزود: اینجا یک اشتباه تایپی صورت‌گرفته است. باید در زمان پروانه گردشگری باید نوشته می‌شد علی رمضان نژاد کناری و شرکا، چون این دوستان قبل از اینکه ما مجوز گردشگری بگیریم هم شریک ما بودند. در زمان گرفتن مجوز اشتباه تایپی شد و کلمه شرکا نوشته نشده است.

او ادامه داد: من از همه این دوستان برای سهام و مجوز تعهد محضری دارم. شما شک نکن که اگر این تخلفات را می‌کردم حتماً از من شکایت کیفری کردند. ولی این‌ها رد شده است. این‌ها از حسادت و تنگ‌نظری است. آن‌هایی که از من خریده‌اند هم بعدش آمدند و رضایت محضری دادند که اینجا گردشگری است و سهام گرفتند.

رمضان نژاد در پاسخ به سوالی درباره‌ی اینکه تعداد زیادی از ساکنین این ادعای او را رد می‌کنند گفت: من برگه‌ی سهام همه را دارم. این برگه‌ها به‌صورت رسمی و در دفتر اسناد رسمی تنظیم و امضا شده است. شاید من به کسی فروخته باشم و مبایعه‌نامه داده باشم، ولی همان جا این مبایعه‌نامه را به سهم تبدیل کرده‌ام. فرم‌های هرکس را هم شما بگویید من منتشر می‌کنم.

پس از چندین بار پیگیری از دفتر پروژه برای گرفتن اسناد، هیچ سندی مبنی‌بر سهام‌دار بودن افراد نیز به ارسال نشد.

او در پاسخ به سؤال «اگر شما به خریداران گفته‌اید که اینجا سرویس ویلا است پس چرا طبق آیین‌نامه‌ی فروش سرویس ویلا رفتار نکرده‌اید» توضیح داد: در آن زمان اصلاً بحث سرویس ویلا و آیین‌نامه‌های مربوط به آن مطرح نبود. این آیین‌نامه در سال ۹۲ ابلاغ شد. ما حتی از همین نفرات هم امضا گرفتیم که این‌ها سهام است.

تعدادی از ساکنین شهرک یعنی حدود ۸ نفر از ۱۰ نفری که انصاف نیوز با آنها مصاحبه کرد، همچنین تعدادی هم از افرادی که مصاحبه‌ای با آنها انجام نشد ولی صحبت غیررسمی داشتند، سند تک‌برگ «عرصه و اعیان» واحدهای خود را گرفته بودند. درحالی‌که طبق قانون فروشنده حق فروش عرصه یا زمین را ندارد بلکه فقط می‌تواند اعیان را بفروشد.

رمضان نژاد درباره‌ی این سندهای تک‌برگ گفت: هیچ‌کس سند تک‌برگ نگرفته است.

وقتی به او گفته شد که تعدادی از این سندها دیده شده و از آنها عکس هم موجود است، پاسخ داد: اگر هم کسی سند تک‌برگ گرفته، کار خلاف قانون کرده است. این دوستان از طریق اصل ۱۴۷ سند گرفته‌اند. سند شش دانگ اینها اعتبار ندارد چون آن اصل برای جاهایی است که تعیین تکلیف نشده‌اند. ولی اینجا مشخص است. اگر گردشگری، مسکن و شهرسازی و… نامه بزنند این اسناد باطل می‌شود.

مالک پروژه‌ی قصر دریا درباره‌ی اینکه اگر کسی برای بخشی از زمین او سند گرفته است، چرا او شکایت نمی‌کند گفت: زمانی که من سند دارم این سند که می‌گویید ارزش قانونی ندارد. سند من معتبر است. من معتقدم که ثبت تخلف کرده و هم این دوستان. من اصل سند را دارم و سندم معتبر است. پس نگران نیستم.

بخشی از ساکنین که نتوانسته بودند سند تک‌برگ بگیرند پس از مراجعه به ثبت این پاسخ را گرفته بودند که «ملک شما در جاده است و نباید آنجا ساخته می‌شده پس نمی‌توانیم به آن سند بدهیم». رمضان نژاد در این باره توضیح داد: درباره‌ی آنهایی که برای سند مراجعه کرده و به آنها گفته‌اند که املاکشان در راه است. من بخش‌هایی را جابه‌جا کرده‌ام و اصلاحیه داده‌ام. یعنی ۸ متر از راه را خیابان ساخته‌ام به جایش ۲۰ متر به راه داده‌ام. اینها نمی‌توانند بگیرند چون هنوز پایان کار ندارد. باید پایان کار بگیریم بعد به این دوستان سند شش دانگ می‌دهم.

برخی ساکنین از کیفیت ساخت‌وساز گلایه داشتند. ساختمان برخی از آنها نشست کرده بود. سازنده و دفتر پروژه به آنها ابلاغ کرده بود که اگر می‌خواهید ساختمانتان را تعمیر کنیم باید حدود ۱۰۰ میلیون تومان پول به دفتر بدهید. درواقع هزینه‌ی تعمیر را هم خودتان بدهید. علی رمضان نژاد این مورد را این‌طور تشریح کرد: «حوادث غیرمترقبه که پیش‌بینی‌شده نیست. منطقه ما در آب غرق شده بود. وقتی سیل آمده مقصر من نیستم. حتی وقتی این اتفاق افتاد بخشی از هزینه‌ها را خودمان از جیبمان دادیم و گفتیم بخشی را هم ساکنین بدهند. در واقع نصف‌به‌نصف هزینه‌ها را می‌دهیم. تمام واحدها را هم درست کرده‌ام و فقط ۳ یا ۴ خانه باقی‌مانده.»

او درباره‌ی کیفیت ساخت خانه‌ها و تأییدیه‌های نظام‌مهندسی و… مجری طرح یعنی «تعاونی مسکن قصر فیروزه» گفت: همه‌ی این دوستان در دفترخانه امضا کرده‌اند که قصر فیروزه برایشان بسازد. طرح، ناظر و مشاور ما شار اندیشان پارس است که هم نظام‌مهندسی دارد و همه‌ی اسنادش موجود است. استانداری، سازمان راه و شهرسازی و… هم تأیید کرده‌اند. قصر فیروزه چون مجری است نیاز به نظام‌مهندسی ندارد در آن زمان اصلاً قانون این‌طور نبود. بااین‌حال ما راه و شهرسازی تأییدیه گرفتیم که قصر فیروزه می‌تواند مجری باشد.

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۷
0
0
اين خبر رو مدت ها پيش خونده بودم الان با خوندن خبر شما كاملا توجيه شدم داستان چي بوده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۷
0
0
یعنی شما پول داشته باش هرجارو که بخوای به نامت میکنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین