پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۱۸۷۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۶
رئیس اتحادیه سنگ بر و سنگ تراش تهران با انتقاد از صدور سنگ خام به جای سنگ‌های تراش خورده و کارشده گفت: این رویه منجر به از دست دادن بازار‌های جهانی برای صادرات این صنعت شده است. ۶۵۰۰ نیروی زبده، کارآمد و خبره در این حوزه، خود نشان دهنده، آمادگی لازم در ارائه خدمات است، چرا با وجود چنین افرادی، استفاده و بهره برداری لازم نمی‌شود؟
شعار سال: مهدی ملک زاده، رئیس اتحادیه سنگ بر و سنگ تراش تهران بیان داشت: زمانی که از وجود سنگ بر‌ها و سنگ تراش‌های هنرمند در کشور استفاده نمی‌شود و منابع سنگ کشور به صورت خام صادر می‌گردد، خسارات زیادی به بدنه اقتصاد کشور وارد می‌شود، ضمن این که اشتغال این افراد در این حیطه کمرنگ و یا از بین می‌رود، سود حاصله از فروش مواد خام تا فرآوری شده نیز قابل مقایسه نیست، پس از هر جهت ما زیان ده هستیم.

رئیس اتحادیه سنگ بر و سنگ تراش تهران با تاکید بر مشکلات ناشی از رکود صنعت ساختمان در کشور بیان داشت: ساخت و ساز راکد به دنبال خود تمامی صنوف درگیر را با رکود مواجه می‌سازد بر همین اساس عرضه سنگ در بازار به نسبت سال ۹۸ بسیار کمتر شده است.
 
آخرین وضعیت صنف متبوع

ملک زاده در آخرین وضعیت صنف متبوع خود گفت: در سال ۹۹ علاوه بر ویروس کرونا عوامل دیگری نیز منجر به کسادی این صنف گردید. وجود بیش از ۶۵۰۰ سنگ بر و سنگ تراش در کشور و استفاده کمتر از ۱۵۰۰ فعال در این عرصه، خود آمار خوبی است تا نشان دهد که از ظرفیت‌های موجود نهایت استفاده نمی‌شود.

او در رابطه با تعلیق ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: تعلیق این ماده برای تمامی صنوفی که پرونده‌های در حال صدور و یا تمدید داشته اند، بسیار خوب است. باید برای ایجاد اشتغال موانع را از سر راهمان برداریم حال آنکه در این میان سازمان مالیاتی با ایجاد موانع، مانع قانونمند شدن افراد در این حیطه می‌گردد.

ملک زاده با بیان اینکه ما بازخورد پرداخت مالیات مان را نمی‌بینیم تصریح کرد: مردم انتظار دارند اثرات پرداخت مالیات شان را در کشور ببینند؛ اما در حالیکه سالانه خود را موظف می‌دانند مالیات بدهند متاسفانه از بهداشت همگانی، آموزش‌های رایگان، جاده‌های امن و راه سازی ایمن و ... برخوردار نیستند. سهم مالیات دهندگان کاملاً محسوس و مشخص است، سازمان بموقع می‌داند که از چه کسانی مالیات بگیرد، اما اینکه سهم افراد مالیات دهنده از برخورداری امکانات رفاهی کشور چه میزان است، نامشخص و نامحسوس است، ما بازخورد پرداخت مالیاتمان را نمی‌بینیم.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از اتاق اصناف تهران، تاریخ انتشار: ۲۲دی۱۳۹۹، کدخبر: otaghasnaftehran.ir، ۹۲۱۱۸
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۳
0
0
خام فروشي در ايران داره اقتصاد ايران رو به فنا ميده و ضربه هاي سنگيني رو وارد كرده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین