پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۳۰۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات، گزارش سنجش کیفیت نان در آبان ماه امسال را اعلام کرد.
شعار سال: سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات، میانگین نمره کیفیت انواع نان سنتی ارزیابی شده در آبان‌ماه سال جاری را ۸۴.۶ اعلام کرد.

حیدرعلی نصر گفت: نتیجه‌ی سنجش کیفیت، برای سنگک نمره‌ی ۸۷.۴۲، بربری ۸۸.۶۹، تافتون ۸۰.۵۷ و لواش ۸۵.۵۱ ثبت شد و نان بربری به عنوان باکیفیت‌ترین نان تولیدی در آبان‌ماه شناخته شد.

نصر افزود:سنجش کیفیت انواع نان سنتی تولید شده در کشور در هر ماه - با استاندارد نمونه برداری شماره ۲۶۲۸ انواع نان سنتی و شماره ۲۶۲۸ ویژگی‌ها و روش‌های آزمون از نظر شکل، ویژگی سطح رویی و زیرین نان، بافت، قابلیت جویدن، عطر، بو و طعم اندازه‌گیری می‌شود.

سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات گفت: جوش شیرین، بلانکیت و مواد خارجی و کپک‌زدگی مطابق استاندارد ۲۶۲۸ از مواد غیرقابل قبول برای تولید انواع نان است.

او عنوان کرد: نمره ۱۰۰ تا ۹۰ نمره خیلی خوب، ۸۹.۹۹ تا ۸۰ نمره خوب، ۷۹.۹۹ تا ۶۰ نمره متوسط و کمتر از ۶۰ نیازمند ارتقای کیفی در این ارزیابی هستند که نان‌های تولیدی در آبان‌ماه با نمره‌ی ۸۴.۶ در رتبه‌ی کیفیت خوب قرار گرفت.

نصر خاطر نشان کرد: در آخرین ارزیابی (در آبان‌ماه) ۱۷۱ نمونه نان سنگک، ۲۱۱ نمونه بربری، ۳۶۴ نمونه تافتون و ۳۲۵ نمونه لواش با روش نمونه‌گیری با در نظر گرفتن پراکنش واحد‌های نانوایی و تولیدات نانوایی نمونه‌برداری و آزمایش شدند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از غلات نیوز، تاریخ انتشار:۲۹ دی ۱۳۹۹، کد خبر:۳۰۶۴۳، www.ghalatnews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
0
0
بهترین نوع نان سنگک ایرانی بوده الان چرا شده بربری
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین