پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۳۷۲۰
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
اینکه مکرر در خصوص چند مسئله گند بزنی و با ندانم کاری و نشناختن حساسیت ها و ظرفیت های جامعه ، حرف بزنی و بعد ، زمین و زمان را مقصر خطاب کنی و قصد قربانی کردن و مقصر جلوه دادن رسانه را داشته باشی دردی را دوا نمی کند، دکتر جان . با اندکی رعایت بیشتر تحفظات ، می توانی زندگی راحت تری را تجربه کنی آ برار ( آ برار= جان برادر به لهجه شیرین گیلکی).
شعار سال: احمدی سنگری: بنده در جلسه مذکور که برای حل مشکلات قشر زحمتکش تاکسی‌داران برگزار شد به مشکلات این عزیزان اعم از بیمه نبودن برخی رانندگان، گران بودن لاستیک و لوازم یدکی و ارائه این اقلام توسط تعاونی‌ها، نوسازی تاکسی‌ها و اعطای وام به تاکسی‌داران اشاره کردم.

محمدرضا احمدی سنگری اظهار داشت: در روز‌های اخیر که بنده در نشست بررسی مشکلات حمل‌ونقل شهری و برون‌شهری رشت و برای حل مشکلات رانندگان زحمت‌کش این شهرستان حضور پیدا کردم سو برداشتی از صحبت‌های بنده شد که حواشی به‌دنبال داشت.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس گفت: بنده تمام تلاش خود را در جهت احقاق حق محرومین و قشر زحمتکش انجام می‌دهم که گویا برخی افراد که منشأ خارجی نیز دارند از این تفکر خشنود نبوده و به‌دنبال ایجاد حواشی و تفرقه‌افکنی هستند.

وی افزود: بنده در جلسه مذکور که برای حل مشکلات قشر زحمتکش تاکسی‌داران برگزار شد به مشکلات این عزیزان اعم از بیمه نبودن برخی رانندگان، گران بودن لاستیک و لوازم یدکی و ارائه این اقلام توسط تعاونی‌ها، نوسازی تاکسی‌ها و اعطای وام به تاکسی‌داران اشاره کردم.

احمدی گفت: متأسفانه برخی از افراد با نیت ایجاد حواشی اخباری اشتباهی را مبنی بر اینکه بنده در آن جلسه تاکسی‌داران را به‌عنوان بنگاه تبلیغاتی ضد انقلاب عنوان کردم منتشر کرده و از این طریق سعی در تفرقه‌افکنی داشتند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خوشبختانه افراد مذکور در این امر موفق نبوده و اکنون دادستانی به این پرونده ورود کرده و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

وی گفت: ماهیت برخی از رسانه‌ها مشخص بوده و دستورات خود را از خارج از کشور دریافت می‌کنند لازم به ذکر است که این رسانه‌ها نه نگران مردم بوده و نه با هدف مطالبه‌گری وارد این عرصه شده‌اند.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: افتخار ما کمک و خدمت‌رسانی به محرومین و همه اقشار زحمتکش بوده و با آرای همین مردم برای خدمت‌رسانی به آن‌ها انتخاب شده‌ایم.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: خوشبختانه ملت شریف و فهیم ما در همه عرصه‌ها و ادوار با هوشیاری عمل کرده و صف خود را از این گونه افراد و نگرش‌ها جدا ساخته‌اند.

گفتنی است، خبرگزاری فارس در خبر تاریخ ۲۷ دی ماه خود به نقل از محمدرضا احمدی سنگری نوشته بود: رانندگان تاکسی به‌واسطه شغلشان با افراد فراوان و مختلفی سروکار دارند و متأسفانه برخی از همین افراد ناخواسته با سخنانی که مطرح می‌کنند به‌عنوان یک بنگاه تبلیغاتی ضد نظام اقدام می‌کنند.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری دیده بان ایران، تاریخ انتشار: 2 بهمن 1399، کدخبر: 100345، www.didbaniran.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین