سازمانهای مختلف دولتی از برنامههای تشدید نظارتهای نوروزی خود میگویند، چرا کسی نمیپرسد که کدام تشدید، کدام نظارت و کدام اثر؟ چرا فقط میخواهیم بشکل نمایشی و موردی و یا بصورت مناسبتی و حتی پس رویدادی، مداخله گری بحران کنیم؟ چرا مدیری بفکر سامانههای یکپارچه مشارکتی جهت شفافسازی و کاهش تخلفات بدلیل ملموس بودگی روندهای نظارتی توسط همه آحاد جامعه نیست؟ اخیرا مدیرکل نظارت برفراوردههای خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت و درمان، از آغاز برنامه عملیاتی "کمپین تشدید نظارتهای نوروزی"در سراسر کشور توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی خبر داده است.
شعار سال: دکتر محمدحسین عزیزی گفت: به منظور تشدید نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی در ایام نوروز۱۴۰۰، پایش محصولات در سطح عرضه توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی در سطح کشور در قالب کمپین تشدید نظارتهای نوروزی آغاز شد.
وی افزود: برای اجرای این برنامه ماموریت عملیاتی در سامانه ارزیابی، نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو (Audit) برای کلیه کارشناسان معاونتهای غذا و دارو تعریف شده و بازرسان ضمن بازدید از فروشگاهها و مراکز پخش در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق در محصولات غذایی و آشامیدنی اطلاعات کالای نا منطبق را بصورت برخط و در سامانه ثبت و اقدامات قانونی لازم را به انجام میرسانند.
مدیرکل نظارت برفراوردههای خوراکی و آشامیدنی تصریح کرد: این برنامه تا ۲۰ فروردین ادامه خواهد داشت. همچنین گزارش تحلیلی و آماری این ماموریت که به صورت هماهنگ و ملی اجرا میشود متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
۵۰۰۰ محصول پایش میشود
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود به کمک سامانههای رهگیری و ردیابی سازمان غذا و دارو بالغ بر ۵۰۰۰ محصول در این مدت پایش و صرفا موارد عدم انطباق و مغایرتهای مشاهده شده جهت پیگیریهای قانونی و اصلاحات در سامانه ثبت میشود.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از سازمان غذا و دارو، تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۸۱۱۰، ifdana.fda.gov.ir