پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۶۰
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵
محققان دانشگاه شفیلد و سازمان جوانان انگلستان وجود نیمکت‌های داخل بلوارها و مبلمان های شهری پارک‌ها و مناطق تفریحی را برای سلامتی ضروری دانسته‌اند.

شعار سال : بعضی از سازمان‌ها وجود این نیمکت‌ها را به عنوان نمادی ضداجتماعی می‌دانند، چراکه ممکن است پاتوق شود و زندگی اجتماعی را دچار آسیب کند. همچنین برخی کارشناسان معتقدند هدف از بیرون رفتن افراد، سلامت روح و سلامتی اجتماعی است که وجود این نیمکت‌ها مانع از تحقق این امور می‌شود.

اما محققان این پژوهش می‌گویند وجود نیمکت‌ها برای افرادی با محدودیت حرکتی مفید است. بر این اساس باید در نظر داشت که حتی بیرون نشستن خارج از منزل به خودی خود می‌تواند کیفیت زندگی را برای بسیاری از افراد ارتقا دهد، چراکه مشاهده سایر افراد اجتماع و نشستن‌های کوتاه‌مدت، فرد را از تنهایی و انزوا دور کرده و احساس تعلق به اجتماع را در اختیار فرد قرار می‌دهد.

اهمیت به این امر می‌تواند تأثیر بزرگی در چینش نیمکت‌ها و فضاهای خالی بر جای بگذارد و فضای اجتماعی را تحت تأثیر قرار دهد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسایت خبرگزاري ایسنا ، تاریخ نشرخبر : 25 آبان 1394 کد مطلب: 948-6093-5 ،www.isfahan.isna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین