شعارسال: مختار مشهدی زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لنده ضمن تاکید بر مرغوبیت عسل تولیدی در شهرستان لنده گفت:شهرستان لنده یکی از شهرستان های تولید کننده عسل طبیعی در استان است که عسل آن به استان های قم، تهران، کاشان و اصفهان صادر می شود.
وی افزود: برداشت عسل از شش هزار کندوی عسل در شهرستان لنده امسال 20 تن بوده است که گرد و غبار مهمترین عامل کاهش این میزان نسبت به سال گذشته با تولید 40تن است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لنده تصریح کرد: پوش گیاهی مناسب و متنوع زمینه را برای توسعه زنبورداری و تولید عسل و وجود کوه سیاه و سفید و تنوع دو منطقه سردسیری دلی خیارکار و دلی مهرجان و گرمسیری لنده مهمترین عامل افزایش مرغوبیت این محصول را فراهم کرده است.
وی تاکیدکرد: بیش از 150نفر از زنبورداران شهرستان لنده عضو تعاونی زنبورداران شهرستان می باشند که در توسعه و تولید زنبورستان ها نقش کلیدی دارند.
مشهدی زاده اظهارکرد: امسال به دلایل مختلف از جمله گرد وغبار متاسفانه میزان تولید عسل در شهرستان لنده در هر کند کمتر از 3کیلو بوده است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبرلنده، تاریخ انتشار: 1ابان1395، کدخبر: 81546: www.khabarlendeh.ir