پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۸۵۷۸
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۰
شرکت بهره‌برداری و مدیریت پتروپارس (POMC) در ادامه روند موفق خود در سال ۱۴۰۰، توانست برنده مناقصه بهره برداری، تعمیرات، خدمات اداری و پشتیبانی و نگهداری پالایشگاه دوازدهم مربوط به فاز‌های ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی شود.
شعار سال: شرکت POMC راهبری پالایشگاه فاز‌های ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی را برای مدت ۱۸ ماه برعهده خواهد داشت.

کارفرمای این پروژه شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی است و بر اساس نیازسنجی انجام شده برای اجرای این عملیات بیش از ۱۴۰۰ نفر با اولویت نیرو‌های بومی و نیرو‌های موجود در پالایشگاه دوازدهم جذب خواهند شد.

گفتنی است، POMC به عنوان یکی از شرکت‎های گروه پتروپارس با سابقه اجرای موفق عملیات پیش راه ‎اندازی، راه ‎اندازی و بهره ‎برداری در پالایشگاه‎‌های مربوط به فاز‌های ۱ و ۲ و ۳، ۶ و ۷ و ۸، ۱۲، ۱۳، ۱۴، ۱۵ و ۱۶ و همچنین ۱۹ اکنون به عنوان شرکتی پیشتاز و ممتاز در این عرصه شناخته می‎ شود.

شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از نفت ما، تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۳۴۵۴۵، www.naftema.com
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین