پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۰۷۸۰
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
در سالیان اخیر به لطف پیشرفت‌های خوب حوزه هوش مصنوعی و ارتقا توان تولید ابزار‌های مکانیکی ویژه شده با کارکرد‌های معین، تمرکز و توجه خاصی روی تولید ابزار‌های بازتوانی و توانبخشی صورت گرفته است. به حدی که برخی از این ابزار‌ها تبدیل به وسیله‌ای عمومی برای استفاده معلولان گشته یا کارکرد تکمیلی برای انسان‌های سالم هم پیدا نموده است. پیشرفت فناوری و افزایش شناخت از زندگی معلولان، مسلما آینده‌ای نوید بخش را برای کاهش اثرات و پیامد‌ها و محدودیت‌های معلولیت، نوید می‌دهد.
شعار سال: راه‌حل آن‌ها که تاکنون در فیلم‌های علمی دیده شده بود، به ترکیب انسان‌ها و ماشین‌ها اشاره دارد تا ناتوانی‌های جسمی و عصبی انسان‌ها در آینده رفع شود. مرکز تحقیقاتی جدید MIT، «مرکز بیونیک K. Lisa Yang» نام دارد و به لطف کمک ۲۴ میلیون دلاری فردی بشردوست به نام «لیزا یانگ» تاسیس شده است.

«رافائل ریف»، رئیس MIT در بیانیه‌ای گفت:

«مرکز بیونیک K. Lisa Yang یک مرکز پویا برای دانشمندان، مهندسان و طراحان سراسر MIT ایجاد شده است تا با کمک یکدیگر برای حل چالش‌های مربوط به معلولیت انسان‌ها همکاری کنند.»

ریف در ادامه عنوان می‌کند که هدف یانگ از اهدای مالی به این مرکز، نشان دادن اهمیت بالای زندگی افراد دارای معلولیت در سراسر جهان است.
 
درمان معلولیت با سه گانه انسان، ماشین و هوش مصنوعی

لازم به ذکر است که مرکز جدید MIT توسط «هیو هر»، مدیر تحقیقات دانشگاه ام‌آی‌تی اداره خواهد شد که خود نیز دچار قطع عضو شده است. هر در بیانیه خود عنوان کرد: «جهان به شدت نیازمند رهایی از معلولیت‌هایی است که توسط فناوری‌های خراب یا معدوم امروز ایجاد شده‌اند.»

او در ادامه عنوان کرد که باید به صورت مداوم برای رسیدن به آینده‌ای تلاش کرد که ناتوانی دیگر یک تجربه مشترک زندگی نباشد. هر در کنار «ادوار بویدن»، پروفسور نوروتکنولوژی MIT کار خواهد کرد که خالق مشهور ابزار تجزیه و تحلیل و کنترل مغز است.

در آخر باید اشاره کرد که شرکت نورالینک ایلان ماسک نیز برنامه‌های مشابهی را اعلام کرده و به دنبال ترکیب کردن ذهن انسان‌ها با کامپیوتر است. با این وجود به نظر می‌رسد در آینده شرکت‌های بیشتری در این زمینه سرمایه‌گذاری خواهند کرد و حتی ممکن است تلاش دانشمندان به مسائلی فراتر از ترکیب انسان و ماشین وارد شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از گسترش، تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۰، کد خبر: ۲۰۴۱۴۵، www.gostaresh.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین