پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۸۳۲۸
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
سال های سال است که ضعف نظارت موثره وزارت ورزش بر عملکرد فدراسیون ها، باعث ایجاد انواع حاشیه ها و بد عملکردی ها شده است. در برخی از این کج روی ها، خود وزارت ورزش نیز تقصیردار بوده که از جمله آنها می توان به شیوه برگزاری انتخابات و مجامع ، وضعیت سرپرستی ها در فدراسیون ها ، وضعیت حسابرسی های مالی ، برنامه محوری و پاسخ گویی فدراسیون ها به عملکرد خود و غیره اشاره داشت. در حالی که خبر می رسد مجمع انتخاباتی فدراسیون کاراته قرار است 28 تیرماه برگزار شود،اقدامات تخریبی شدیدی توسط برخی از سرقفلی دارهای این رشته برای عدم حضور نیروهای جوان و متخصص کاراته در حال اجرا است. فدراسیون کاراته در شرایط حاضر از عملکردهای نامناسب گذشته و ضعف شدید حمایت های مالی در رنج است و در مقابل، پدرخوانده ها و بعضی از افراد مدعی سرقفلی، به دنبال تخریب شدید نامزدهایی هستند که برنامه محوری و تامین منابع مالی را در سرلوحه اقدامات خود قرار داده اند. لازم به توضیح است که در دور اخیر، برخی از نامزدهای شایسته ریاست فدراسیون، قول برای تلاش جهت دستیابی فدراسیون کاراته به خانه کاراته را داده اند. البته اگر ریش قرمزهای پشت پرده بگذارند که جوانان ، به وعده های خود عمل کنند.

شعارسال: بر اساس اعلام چند روز قبل دبیر فدراسیون کاراته مقدمات برگزاری مجمع انتخاباتی فراهم شده و ۲۸ تیرماه و در محل سالن فارسی آکادمی ملی المپیک رئیس فدراسیون کاراته برای چهار سال آینده انتخاب خواهد شد.

جولان «بی‌اخلاق ها» در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته؛ تخریب و توهین به نامزد غیرخودی + آیا وزارت ورزش تاریخ 28 تیرماه را به تعویق می اندازد؟

مجمعی که مدتهاست فعالان فضای مجازی که تعدادشان هم روز به روز در حال افزایش است بر طبل حواشی آن می‌کوبند. برخی افراد هم که به روز‌های پایانی حضور در فدراسیون نزدیک شده اند و علاقمند به ترک اتاق مورد علاقه خود در ورزشگاه شهید کشوری نیستند با آب ریختن در آتش حواشی، نظاره گر شعله ور شدن آن هستند.

از تعویق ثبت نام نامزد‌های انتخاباتی گرفته تا انجام فرآیند برگزاری انتخابات کمیسیون‌ها و…. همه و همه نشان از مجمعی پر حاشیه دارد. مجمعی که در نوع خود بی سابقه هم خواهد بود. چرا که قرار است برای اولین بار در تاریخ برگزاری مجامع انتخاباتی فدراسیون‌های ورزشی نمایندگان ورزشکاران در این مجمع حاضر نشوند. در واقع ورزشکاران به عنوان رکن اصلی ورزش مطرح هستند، ولی قرار نیست در انتخاب رئیس فدراسیون کاراته نقشی داشته باشند.

مسئولان فدراسیون به جای رفع مشکلات موجود و هموار کردن مسیر حضور ورزشکاران در مجمع، صورت مسئله را پاک کردند. تصمیم گیرندگان فعلی کاراته با این نوع مدیریت راه را برای مهندسی معکوس انتخابات فراهم کرده‌اند تا اهداف خود و رسیدن شخص مورد نظر به صندلی ریاست را محقق کنند. ظاهراً نه تنها در فدراسیون کاراته، بلکه در وزارت ورزش هم غیبت نماینده ورزشکاران اهمیتی ندارد.

مزدا صوفی سرپرست فدراسیون کاراته شد تا در زمان مسئولیت خود شرایط را برای برگزاری مجمع فراهم کند، هر چند قاطبه خانواده این رشته پر جمعیت بسیار خرسندند که نام او را در جمع نامزد‌های انتخابات نمی‌بینند، ولی این باعث نمی‌شود که مورد تندترین انتقادات قرار بگیرد.

افرادی که با شیوه‌های غیر اخلاقی سالهاست در کاراته جولان داده و به خواسته‌های غیر معقول خود رسیده اند حالا با توسل به فضای مجازی قصد دارند اعضای مجمع را برای رسیدن به خواسته خود تحت فشار قرار دهند.

در شرایط فعلی نکته بسیار مهمی که کاراته را آزار می‌دهد جو مسموم فضای مجازی است. فعالان این حوزه دست به هر کاری می‌زنند تا برای راهیابی فرد مورد نظر خود، رقبا را به هر شکل ممکن از میدان خارج کنند.

استفاده از کلمات رکیک و بی اخلاقی‌ها گسترده باعث شده تا برخی نامزد‌های انتخابی عطای کار را به لقایش ببخشند. افرادی که نام خود را کاراته کا گذاشته‌اند اصل اولیه کاراته یعنی اخلاق را به فراموشی سپرده و چنان جولانی می‌دهند که در رفتار و گفتارشان بویی از اخلاق ورزشی نیست.

«وفاق و همدلی» را باید حلقه گمشده کاراته عنوان کرد. جایی که تمامی اهالی این رشته می‌توانند دست به دست هم داده برای ارتقا و موفقیت آن تلاش کنند. هر کسی سنگ خود را به سینه می‌زند. تا زمانی که دستی در آتش دارند همه چیز گل و بلبل است و وقتی هم که بیرون هستند دنیا به آخر رسیده و کاراته را ویران شده قلمداد می‌کنند.

با اندک کنکاش در شرایط سال‌های نه چندان دور کاراته می‌توان به این نتیجه رسید که دلیل اصلی فاصله گرفتن این رشته از سکو‌های جهانی و آسیایی فاصله گرفته همین حلقه گمشده است.

در همه فدراسیون‌های ورزشی مشکلات و منتقدینی وجود دارند و نقد‌های هم وارد است، ولی آنچه در کاراته شاهد آن هستیم فراتر از انتقاد و… است. امید می‌رود در انتخابات ۲۸ تیرماه اعضای مجمع فدراسیون بهترین تصمیم را برای کاراته بگیرند.

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
اول آبان ماه ۱۴۰۳، احمد دنیامالی وزیر ورزش عصر سه‌شنبه در اردوی تیم ملی کاراته در تبریز پیش از اعزام به مسابقات جام جهانی حاضر شده و بیان داشته بود که، قبل از انقلاب یادم می‌آید هیچ رشته رزمی وجود نداشت به جز کاراته و ورزش‌های رزمی را به نام کاراته می‌شناختند. ما جایگاه خیلی خوبی در دنیا داریم، اما این جایگاه ما خیلی سینوسی است. کاراته ایران در بازی‌های آسیایی گوانگجو، دوحه و اینچئون کولاک کرد، اما بعدا دچار یکسری مشکلاتی شدیم.
یکی از رشته‌هایی که با ذره‌بین روی آن کار می‌کنم کاراته است. همه توانم را می‌گذارم تا در بازی‌های آسیایی ناگویا بچه‌های ما در هر ۸ وزن مدال بگیرند و به روزهای اوج برسیم. ۲ سال زمان زیادی نیست، اما بچه‌های کاراته این توان را دارند تا این رشته خودش را پیدا کند. کمک می‌کنیم امکانات بیش‌تری در اختیار این رشته قرار گیرد تا خبر‌های خوبی از این رشته در آینده بشنویم.

باید از احمد دنیا مالی پرسید که در این هشت ماه چکار کردی؟ چرا سعی نمی‌کنی که از حاشیه‌های این فدراسیون و شدت فشار ریش قرمز‌ها و سرقفلی دارها، کم شود؟

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از ستارگان کاراته، تاریخ انتشار: 16تیر1404، کدخبر:-، https://spstk.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین