پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۲۸۸۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۹
در روزهای گذشته، تعدادی از علاقه‌مندان سینما در مشهد، خبر از یک تست بازیگری تازه داده‌اند که به اعتقاد و ادعای آن‌ها قلابی از آب درآمده است.

شعار سال:

در روزهای گذشته، تعدادی از علاقه‌مندان سینما در مشهد، خبر از یک تست بازیگری تازه داده‌اند که به اعتقاد و ادعای آن‌ها قلابی از آب درآمده است.یک سامانه اینترنتی در مشهد، مدعی ساخت فیلم مطرحی شده که تهیه کننده آن محمد حسین قاسمی( تهیه کننده فیلم نفس، شیار ۱۴۳ و ..) است و بازیگرانی چون شهاب حسینی و فرهاد اصلانی قرار است در آن بازی کنند. این شرکت وعده ساخت یک فیلم سینمایی تمام حرفه ای را به تمام کسانی که تست گرفته داده است. تستی که به گفته این دوستان، به سرانجامی نرسیده است.
در تماس با محمدحسین قاسمی، اون به کل از تولید چنین پروژه‌ای، اظهار بی‌اطلاعی کرد. این در شرایطی است که پیش از این قول پلیس فتا، در خبری از اتفاقی دیگر در مشهد به بهانه تست بازیگری خبر داده شده بود. رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در خصوص شگرد جدید کلاهبرداری سایبری به بهانه تست بازیگری در شبکه اجتماعی تلگرام خبر داد.

سرهنگ جواد جهانشیری دراین‌باره گفت: کارشناسان پلیس فتا در بررسی‌های صورت گرفته در فضای سایبری متوجه وجود برخی کانال های تلگرامی با تعداد اعضای بالا شده که در آن فردی اقدام به تبلیغ تست بازیگری کرده و اعلام کرده بود که پذیرفته شدگان در این تست، به مدت شش ماه با اقامت تهران در یک فیلم جنجالی ایفای نقش خواهند کرد و پس از آن دستمزد قابل توجهی نیز دریافت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه کلاهبردار در این پیام اغوا کننده با پیشنهاد بازیگری در فیلم های مهم و دریافت دستمزد بالا و گرفتن تست در هتل های سطح شهر مشهد کاربران شبکه های اجتماعی را فریب داده بود، گفت: این فرد از متقاضیان خواسته بود که با پرداخت تنها ۱۰ هزار تومان برای شرکت در این تست ثبت‌نام کرده و پس از ارسال تصویر فیش پرداختی به ادمین تلگرام قرار تست‌ را بگذارند.

جهانشیری ادامه داد: با توجه به رقم کم پرداخت شده از سوی شهروندان، کسی اقدام به طرح شکایت از این فرد نکرده بود اما در واقع پس از واریز پول هیچ قراری با مالباختگان گذاشته نشده بود.

رییس پلیس فتای خراسان رضوی با بیان اینکه فرد کلاهبردار با دریافت مبالغ کم ولی در حجم بالا مبلغ قابل توجهی را از شهروندان زودباور کلاهبرداری کرده بود، گفت: مسئول این صفحه شبکه و پس از تشکیل پرونده روانه دادسرا شد و صفحه مذکور نیز بسته شد. بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فتا، وی به کاربران شبکه های اجتماعی هشدار داد: قبل از پذیرش و هرگونه اقدامی در خصوص انواع کاریابی یا استخدام و حضور در انواع همایش ها و… ابتدا اصالت پیام را از مبادی ذیربط نظیر روابط عمومی اداره یا ارگان ذیربط بررسی کنند.


با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری-تحلیلی ایرسان، تاریخ انتشار 15 آذر 1395، کد مطلب:  99401: irsanews.comwww.


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۲
0
0
اینم یک روش پول درآوردنه دیگه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین