پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۴۶۱
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷

جدایی کارگزاران و حامیان دولت از اصلاح‌طلبان

یک روزنامه نزدیک به هاشمی رفسنجانی در تحلیلی از سخنان غلامحسین کرباسچی گفت که احتمال دارد کارگزاران به همراه حامیان دولت از اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس جدا شوند.

شعار سال: روزنامه آرمان طی گزارشی ذیل عنوان چرا کرباسچی از قرض نیرو سخن گفت؟ نوشته است:درباره اظهارات کرباسچی می‌توان 2 گمانه را مطرح کرد. نخست اینکه برخی شایعات درباره حزب کارگزاران به واقعیت نزدیک است یعنی این حزب مانند انتخابات ریاست‌جمهوری می‌خواهد نقش‌آفرین عرصه انتخابات شود و از آنجا که اطلاع دارد برخی مانند رسول منتجب‌نیا مخالف این موضوع یعنی پررنگ شدن نقش کارگزاران هستند درصدد است با عاریه گرفتن نیرو از رقیب، آنها را وامدار خود کرده و در مواقع لزوم به نفع خود بهره گیرد.

این روزنامه نزدیک به هاشمی رفسنجانی همچنین می‌نویسد: گمانه دیگر این است که کارگزاران به حامیان دولت بسیار نزدیک است و می‌توان در برخی موضوعات آنها را در یک پکیج تعریف کرد در نتیجه پس از جدا شدن حامیان دولت از اصلاح‌طلبان، کارگزاران هم ندای جدایی سر دهد و از ائتلاف خارج شود که البته این موضوع تنها یک گمانه است. اگر حامیان دولت با کارگزاران بخواهند لیست مشترک دهند بنابراین باید این گمانه را مدنظر داشت که یک لیست به موازات اصلاح‌طلبان با همان دیدگاه‌ها در انتخابات عرضه خواهد شد که به‌طور حتم سودی برای طرفین نخواهد داشت و بهتر است حامیان دولت با اصلاح‌طلبان و کارگزاران لیستی مشترک ارائه دهند تا وحدت نیروهای میانه‌رو بر تندروی‌ها غلبه کرده و شاهد مجلس دهمی دور از تندروی و همراه با تخصص باشیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنيم، تاریخ انتشار 8 آذر 1394، کد مطلب: 929698: www. tasnimnews.com


خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین