پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۹۵۳
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۲
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه در دل مناطق تاریخی سبزوار رازهای بسیار زیادی نهفته است، گفت: سبزوار با وجود تپه تاریخی دامغانی می‌تواند به مقصد گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.

شعارسال : مسعود سلطانی‌فر عصر روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از تپه تاریخی دامغانی سبزوار اظهار کرد: این شهرستان دارای جاذبه‌های تاریخی و گردشگری بسیار زیادی است که به علت موقعیت جغرافیایی نامناسب تاکنون به مقصد گردشگری تبدیل نشده است و تا زمانی که برنامه‌ریزی‌های مطلوب صورت نگیرد نمی‌توان از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری این شهرستان بهره‌برداری‌های مناسب انجام داد.

وی با بیان اینکه تپه دامغانی سبزوار یکی از محوطه‌های ارزشمند تاریخی در کشور است، افزود: با برگزاری تورهای یک روزه باید امکان حضور زائران بارگاه مطهر امام رضا(ع) نیز در این شهرستان فراهم شود تا جاذبه‌های تاریخی و گردشگری سبزوار مورد بازدید گردشگران قرار گیرد.

سلطانی‌فر با بیان اینکه تپه‌های باستانی سهم بسیاری از میراث و یادگار کشور را به خود اختصاص می‌دهند، بیان کرد: تپه دامغانی سبزوار به دلیل قدمت چندین هزار ساله و آثاری از زندگی اقوام مختلف دارای اهمیت بسزایی است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون 6 هکتار از مساحت این تپه مورد کاوش و بررسی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد:

قدمت تاریخی این تپه بالغ بر 7 هزار سال است و نتیجه‌ مطالعات حاکی از آن است که در عصر مفرغ از اوایل

دوره پیش از میلاد تا حدود 3800 سال قبل از میلاد در این منطقه انسان‌ها زندگی می‌کردند.

وی ادامه داد: اتمام کاوش‌های باستان‌شناسی در این تپه بیش از 10 سال به طول می‌انجامد و باید صبر و شکیبایی داشت تا یک منطقه تاریخی از دل زمین بیاید که سبب جذب گردشگران خارجی و داخلی به این منطقه شود.

سلطانی‌فر با بیان اینکه در تپه شهر سوخته زابل پنج درصد منطقه تاریخی آن در طول 30 سال گذشته مورد کاوش قرار گرفته است، اظهار داشت: آثار به دست آمده باستان‌شناسان از شهر سوخته به میزانی اهمیت دارد که در سازمان یونسکو به عنوان میراث جهانی به ثبت رسیده است.

وی اضافه کرد: تپه باستانی سبزوار نیز از نظر تاریخی ارزش بسیار زیادی دارد و در کاوش‌های انجام شده در این محدوده آثاری پیدا شده که قدمت این شهر تاریخی را به بیش از 6 هزار سال قبل رسانده است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه اقداماتی در زمینه ثبت جهانی جاده ابریشم انجام می‌شود، افزود: این جاده وسعت بسیاری دارد و قرار است برای احیای این جاده بین‌المللی نشست‌هایی بین وزاری گردشگری کشورهای حوزه این جاده برگزار شود و در یک پروژه طولانی مدت هر کدام از کشورهای مسیر جاده ابریشم برای بازسازی و احیای آن از تمام ظرفیت‌های موجود خود استفاده کنند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سایت خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار پنجشنبه 12 آذر 1394 ، کد مطلب : 13940912000828 : www.farsnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین