پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۵۴۸۵
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵
نخست وزیر ترکیه اعلام کرد که آمریکا بر مبنای احساسات تصمیم گرفته و نباید با تداوم تعلیق صدور روادید شهروندان آمریکایی و ترکیه ای را متضرر کند.

شعار سال: «بنعلی ایلدریم» نخست وزیر ترکیه سه شنبه گفت: آمریکا با تعلیق خدمات ارائه روادید، شهروندان ترکیه ای و آمریکایی را یکسان تنبیه کرد.

وی همچنین گفت: تصمیم واشنگتن علیه یک متحد (ترکیه) نادرست و بر مبنای احساسات است.

ایلدریم در ادامه از تصمیم آنکارا به بازداشت کارمند ترک تبار کنسولگری آمریکا که گفته می شود عضو جنبش اپوزیسیون «گولن» است دفاع کرد.

گفتنی است تعلیق صدور روادید از سوی آمریکا که به اقدام متقابل از سوی ترکیه منجر شد، نتیجه همین اقدام است.

ایلدریم افزود: ترکیه یک قبیله نیست ما هم به نوبه خود مقابله به مثل می کنیم.

وی ادامه داد: از آمریکا می خواهیم معقولانه تر رفتار کند. البته این مسئله باید در اسرع وقت حل و فصل شود. چه کسی را تنبیه می‌کنید؟ هزینه این اقدام را به دوش شهروندان ما و خودتان می‌اندازید. نمی توانید یک کشور را بر مبنای تصمیمات احساسی اداره کنید.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار 18 مهر 96، کد مطلب: 4110064، www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین