پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۶۴۷۶
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶
وزیر صنعت، معدن و تجارت از تخصیص 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی صنایع کشور و تقسیم استانی این میزان اعتبار خبر داد

شعار سال: محمد شریعتمداری عصر امروز در جلسه شورای اداری استان اظهار کرد: استان آذربایجان‌شرقی از استان‌های پیشگام در عرصه تولید و تجارت بوده و بزرگ‌ترین بازار مسقف دنیا و قدیمی‌ترین اتاق بازرگانی هم در این شهر است و آذربایجانی‌ها در عرصه تولید و تجارت ید طولایی داشتند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بخش صنعت و معدن استان با سه هزار و 763 پروژه، 15 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اشتغال‌زایی 500 هزارنفری استان را بر عهده دارد، افزود: دو هزار و 373 طرح و پروژه در دست اجرای استان است که در این ارتباط سه هزار و 700 میلیارد هزینه شده است.

شریعتمداری اعلام کرد: به میزان 10 هزار میلیارد ریال پروژه جدید استان در دست اجرا قرار دارد که 421 پروژه بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

این مسوول تصریح کرد: برای طرح رونق تولید در کشور تاکنون 680 میلیارد تومان اختصاص یافته و امیدواریم در سال جاری هم رقم مناسبی تخصیص یابد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه 224 هزار واحد صنفی حجم عظیمی از اشتغال را به عهده دارند، افزود: در مورد چند طرح مهم تاکید داریم که تسریع راه‌اندازی واحد ذوب 100 هزار تنی مس سونگون در منطقه، نهایی شدن شهرک تخصصی مس و طلا در ورزقان از جمله آنهاست و بررسی‌های نفلین سینیت در سه ماه آینده به نتیجه نهایی برسد.

وی اعلام کرد: قرار بود تبریز قطب صنعت خودرو شود که اقداماتی در این ارتباط صورت گرفته با توجه به استراتژی صنعتی جزو اولویت‌ها به شمار می‌رود.

شریعتمداری در عین حال خاطرنشان کرد: 100 هکتار از اراضی شهرک بعثت به عنوان بزرگ‌ترین شهرک صنعتی کشور در حال آماده سازی و پروژه مولیبدن میانه در حال اکتشاف و شناسایی معادن است.

این مسوول با بیان اینکه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده درد عمومی واحدهای کشور است؛ ما نتوانستم این قانون را به طور کامل اجرا کنیم و در این زمینه با انتقادکنندگان موافقم، افزود: در حوزه تأمین اجتماعی پرداخت‌های قانونی امری ضروری است و نباید خدشه‌ای بر آن وارد شود ولی در دوره حسابرسی 10 سال گذشته واحدهای تولیدی می‌توان اندکی درنگ کرد و این کار در دوره‌ای به شکل تدریجی صورت گیرد.

وی گفت: کاهش نرخ سود پرداختی به افراد سپرده‌گذار به میزان 15 درصد قدم مثبتی است ولی با توجه به نرخ تورم که به زیر 10 درصد کاهش یافته منتظر انطباق آن با این کاهش تورم هستیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ 22 مهر 96، کد مطلب: 13960722001841:www.azarbaijan-sharghi.farsnews.com
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین