پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۶۹۹۴
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۵
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه گفت: سالانه 1.4 میلیارد مترمکعب آب از سفره‌های آب زیرزمینی کرمانشاه برداشت می‌شود.

شعارسال: کیاست امیریان در جلسه اقتصاد مقاومتی استان کرمانشاه که روز (25 مهر) برگزار شد، اظهار کرد : سالانه حدود 1.4 میلیارد مترمکعب آب از منابع آب زیرزمینی استان کرمانشاه برداشت می‌شود که روند این برداشت به صورت کلی صعودی و در حال افزایش است.

وی با اشاره به ارتباطی که بین برداشت آب از منابع زیرزمینی و میزان بارندگی‌ها وجود دارد، خاطرنشان کرد: در سال‌هایی که بارندگی مناسبی داریم عمدتا از آب باران برای آبیاری مزارع استفاده می‌شود و برداشت کمتری از منابع زیرزمینی داریم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه در ادامه اشاره‌ای هم به وضعیت چاه‌های مجاز و غیرمجاز در استان کرمانشاه داشت و افزود: اکنون حدود 12 هزار حلقه چاه مجاز در استان داریم که از این تعداد نزدیک به یازده هزار حلقه مربوط به بخش کشاورزی است.

به گفته این مسئول، میزان برداشت سالانه از این چاه‌ها به حدود یک میلیارد مترمکعب می‌رسد.

امیریان تعداد چاه‌های غیرمجاز استان را نیز حدود هفت هزار حلقه دانست که اکنون پنج هزار حلقه آن فعال و عمدتا در بخش کشاورزی است.

وی میزان برداشت سالانه از این چاه‌ها را نیز حدود 150 میلیون مترمکعب برآورد کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه از برخورد با کشت محصولات پرمصرف هم خبر داد و افزود: موارد متعددی از برخورد با برنج کاری در شهرستان‌های صحنه و هرسین داشتیم.

غفار محمدی دبیر اتاق تعاون استان کرمانشاه نیز با اشاره به خطری که سفره‌های آب زیرزمینی کرمانشاه را تهدید می‌کند، عنوان کرد: پیاز و سیب زمینی از مهمترین محصولات آب‌بر در کرمانشاه هستند.

وی اظهار کرد: متاسفانه اکثر افرادی که در مزارع سیب زمینی می‌کارند از اصفهان و همدان و ... آمده و مزارع را اجاره کرده و این محصولات پرمصرف را کشت می‌کنند.

دبیر اتاق تعاون استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: اگر نگاهی به استان همجوار خود یعنی همدان بیندازیم که در آن کشت پیاز و سیب زمینی زیادی صورت گرفته می‌بینیم که بسیاری از آن منابع آب زیرزمینی آن خالی شده و دشت‌ها دچار نشست شده‌اند و اگر ما هم به این سمت حرکت کنیم خطر جدی دشت‌های کرمانشاه را تهدید خواهد کرد.

محمدی در ادامه خواستار رسیدگی به وضعیت چغندرکاران کرمانشاه هم شد که محصولات برخی از آنها روی دستشان مانده است.

وی گفت: به علاوه هنوز حدود نیمی از پول گندم کشاورزان کرمانشاه پرداخت نشده است.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 25مهر1396، کدخبر: 967-8984-5: www.kermanshah.isna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین