پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۰۷۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۶

کشت برنج در شهرستان گیلانغرب ممنوع شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گفت: کشت برنج به دنبال خشکسالی رخ داده در استان کرمانشاه در شهرستان گیلانغرب ممنوع شد.

شعارسال: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گفت: کشت برنج به دنبال خشکسالی رخ داده در استان کرمانشاه در شهرستان گیلانغرب ممنوع شد.

کیاست امیریان ، با توجه به خشکسالی‌های رخ داده و پیرو اطلاعیه‌های قبلی به اطلاع کشاورزان دهستان دیره و گلین رسانده شده که کشت برنج در این دهستان ممنوع بوده و در صورت مشاده با حکم مراجع قضایی نسبت به معدوم کردن آن اقدام می‌شود و مسئولیت عواقب آن به عهده کشاورزان است.

وی با اشاره به اینکه پیرو ابلاغ صورت گرفته کشت برنج در کل کشور به جز استان‌های شمالی ممنوع است عنوان کرد: پیش از این طی اطلاعیه ممنوعیت کشت برنج در شهرستان‌های صحنه و هرسین نیز به کشاورزان این مناطق ابلاغ شد.

امیریان گفت: در سال‌های اخیر با وجود کاهش چشمگیر بارش در سطح کشور و ابلاغ اطلاعیه‌های مکرر مشاهده می‌شود که در برخی نقاط افراد به منظور انتفاع بیشتر و فراتر از حقابه معمول اقدام به کشت برنج در سطح استان می‌کنند که این رویه خلاف الگوی کشت ارائه شده بوده و در صورت مشاهده این نوع کشت با حکم مراجع قضایی معدوم و مسئولیت عواقب آن به عهده کشاورزان متخلف است.

وی با بیان اینکه کشت برنج به طور معمول در مناطقی با بارش بیش از 800 میلیمتر انجام می‌شود افزود: استان کرمانشاه هم‌اکنون با بارش 311 میلی‌متر محل مناسبی جهت کشت‌های با نیاز آبی بالا نیست و اقدام به این نوع کشت تبعات جبران‌ناپذیری برای منابع آب به دنبال خواهد داشت و سبب تضییع حق افراد دارای حقابه در پایین دست می‌شود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 20 فروردین 1397، کدخبر: 1696138، www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
0
0
انقدر این مساله خشکسالی داره فشار میاره به کشور که باید تولیدات خودمون رو هم متوقف کنیم حتی
ا.ف75
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین