پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۱۹۶۱
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱
یک عضو بنیاد باران درباره ابلاغ حکم محدودیت‌های جدید برای سید محمد خاتمی از سوی دادگاه ویژه روحانیت گفت: وقتی سوالی از آقای رئیسی در این مورد شد ایشان از صدور چنین ابلاغیه قضایی اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت که موضوع را پیگیری می‌کند.

شعارسال: عبدالله ناصری درباره ممانعت از حضور سید محمد خاتمی در جلسات ماهیانه بنیاد باران گفت: آقای خاتمی از سال ۸۴ یک جلسه ماهانه با وزرا و معاونان دوران ریاست‌جمهوری خود دارد، این جلسه نشست ماهانه‌ای به صرف شام است و هر ماه هم یک وزیر و عضو کابینه میزبان آن است است. در گذشته محل این جلسات سالن رایزن بود اما به دلایلی به ساختمان بنیاد باران منتقل شد.

 وی خاطرنشان کرد: این جلسات دوازده سال است که ادامه دارد و میزبان آن شب آقای مرتضی حاجی بود، اما به یک‌باره به دفتر آقای خاتمی تلفن زدند و گفتند که به ایشان بگویید در این جلسه حضور پیدا نکنند، مسئولان دفتر هم پاسخ دادند که ما برای ایشان تعیین برنامه نمی‌کنیم لذا ابلاغ قضایی از دادگاه ویژه روحانیت آمد و حکم را به ایشان نشان داد.

ناصری با بیان اینکه البته بعدها مشخص شد دادستان ویژه دادگاه روحانیت از این حکم اطلاعی نداشته است، عنوان کرد: سوالی از آقای رئیسی در این مورد شد و ایشان از صدور چنین ابلاغیه‌ای قضایی اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت که موضوع را پیگیری می‌کند. باید بگوییم که این امر یک پدیده منحصر به فرد نیست و اتفاق‌های مشابه در کشور ما زیاد افتاده است و آقای رئیسی قول داد که این موضوع را پیگیری کند.

شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری آفتاب نیوز، تاریخ انتشار 20 آبان 96، کد خبر:  488654 ، www.aftabnews.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین