شعارسال : محمدرضا مخبر دزفولی درمورد اهمیت جایزه مصطفی(ص) اظهار کرد: جایزه پیامبر اعظم (ص) یا (Mustafa prize) به عنوان جایزه جهانی، برای کشورها و دانشمندان جهان اسلام مطرح شده و در حقیقت معرفی ظرفیت های بزرگ علمی و فناوری است که بین کشورهای اسلامی و دانشمندان جهان اسلام وجود دارد.
وی افزود: این ظرفیت ها تکنولوژیک و علمی است و بخش های مختلفی هم که به روحیه تمدنی جهان اسلام بازمی گردد باید به واسطه آن به دنیا معرفی شود.
وی راه معرفی آن ها را حوزه های علم و فناوری و هنر و ادبیات دانست و با اشاره به اکران فیلم محمد رسول الله (ص) گفت: اکنون که اقدامات مربوط به این جایزه را شروع کردیم، تقارن پیدا کرده با فیلم محمد رسول الله (ص) که یکی از شاهکارهایی است که از طریق جمهوری اسلامی در آن چهره واقعی پیامبر رحمت و دوستی و اخلاق به بشریت معرفی می شود و اسلام را به واقع به دنیا می شناساند و برآن اسلام جعلی که نتیجه اش داعش و امثال آن است خط بطلان می کشد.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، وی افزود: زمانی در همه زمینه ها در دنیا ، پیشکسوت و صاحب تمدن بودیم و بزرگانی چون ابن سینا و فارابی و هنرمندان برجسته ای داشتیم که در تاریخ هنری دنیا صاحب اثرند و ماندگار، و این امر باید دوباره تکرار شود.
مخبر دزفولی خاطرنشان کرد: در جلسات برگزاری جایزه پیامبر اعظم (ص) به روش های برگزاری بهتر و حل مشکلات احتمالی می پردازیم و در تعریف و تبیین موارد اساسنامه و ویژگی ها و شرایطی که در انتخاب کاندیدا وجود دارد، با شورای اجرایی مشورت هایی انجام می دهیم و تاکنون با مسائلی را حل کرده ایم و اگر لازم باشد در سال های آینده کارهای جدیدتری صورت پذیرد، در شورای سیاست گذاری این کارها را انجام خواهیم داد.
اساسنامه جایزه مصطفی (ص) در سال 91 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. این جایزه یک جایزه عالی علم و فناوری است که هر دو سال یک بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطاء می شود.
این جایزه به احترام نام پیامبر اکرم (ص) و به دلیل تاکید آن حضرت به علم آموزی به نام یکی از القاب ایشان، مصطفی به معنای برگزیده نامگذاری شده است.
جایزه مصطفی (ص)، برگزیدگان جایزه مصطفی در چهار رشته علوم و فناوری نانو، علوم و فناوری زیستی و پزشکی، علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات و طرح برتر دانشمند مسلمان مبلغ 500 هزار دلار جایزه ویژه دریافت می کنند که مبلغ آن از محل موقوفات تامین می شود.
نخستین جایزه علمی فناوری مصطفی (ص)، هشتم دی ماه به چهار دانشمند و پژوهشگر مسلمان اعطا می شود.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سايت خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار یکشنبه05 مهر 1394 ، کد مطلب : 81774754 (4894902) : www.irna.ir