پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۱۲۹۳۴۲
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸

سفر اعضای کمیسیون عمران مجلس به پرند/ زیرساخت‌های پرند نیازمند توجه جدی مجلسی‌ها

پس از مدت‌ها سرانجام پرند شاهد ورود مجلسی‌ها برای پرداختن به مشکلات این شهر به ویژه مسکن مهر است.
شعار سال: پس از مدت‌ها سرانجام پرند شاهد ورود مجلسی‌ها برای پرداختن به مشکلات این شهر به ویژه مسکن مهر است.

اعضای کمیسیون عمران مجلس ظهر امروز در شهر پرند حاضر و از نزدیک مشکلات این شهر به‌ویژه مسکن مهر را مورد بررسی قرار دادند.
سید مهدی ساداتی، فرماندار رباط کریم در حاشیه نشست اعضای کمیسیون عمران مجلس برای بررسی مشکلات شهری پرند اظهار کرد: در‌حال حاضر شهر پرند حدود ۳۵۰ برج بلندمرتبه مسکونی با بیش از ۱۴ طبقه دارد که نیازمند تأمین هزینه خرید دستگاه‌های ایمنی و آتش‌نشانی هستند.

وی ادامه داد: مترو یکی دیگر از مشکلاتی است که به آن باید توجه داشته باشیم، به‌طور قطع بخش بزرگی از حیات پرند به راه‌اندازی مترو موکل شده است؛ به‌دلیل اینکه دستگاه اجرایی مربوطه شهرداری تهران است، از نمایندگان مجلس انتظار داریم که موضوع مورد توجه قرار گیرد.

ساداتی بیان کرد: پرند مشکلاتی از جمله ضعف شدید روبنایی شهری مانند ورزشگاه، درمانگاه بیمارستان و فضاهای آموزشی و ... را داراست که باید تدابیر لازم در این باره اندیشیده شود.

فرماندار رباط کریم در پایان متذکر شد: در صورت الحاق فرودگاه و سرزمین گردشگری ایرانیان به پرند، این شهر می‌تواند سریع‌تر مسیر پیشرفت را طی کند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 30 اردیبهشت 1397، کدخبر: 13970230000924 ، www.farsnews.com
خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین