پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۳۴۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷
سرپرست دفتر توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت :با وجود ظرفیت برخی دیگر از مناطق کشور در حوزه تولید نمد اما مهمترین عامل برای ثبت شهرکرد بعنوان شهر ملی نمد، نو آوری و مصرفی کردن نمد است و امید می رود تداوم این پویایی را در این هنر صنعت شاهد باشیم.
شعارسال:سرپرست دفتر توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت :با وجود ظرفیت برخی دیگر از مناطق کشور در حوزه تولید نمد اما مهمترین عامل برای ثبت شهرکرد بعنوان شهر ملی نمد، نو آوری و مصرفی کردن نمد است و امید می رود تداوم این پویایی را در این هنر صنعت شاهد باشیم.

حسین خواجه بیدختی روز پنجشنبه در آئین نکوداشت ثبت 'شهرکرد، شهر ملی نمد' افزود: شهرکرد دارای ویژگی ها و ظرفیت های بسیاری در حوزه تولید نمد است که اگر از این ظرفیت ها بخوبی بهره گیری شود بی شک می توان در ثبت این شهر بعنوان شهر جهانی نمد نیز موفق عمل کرد.
وی ادامه داد: با وجود ظرفیت برخی دیگر از مناطق کشور در حوزه تولید نمد اما مهمترین عامل برای ثبت شهرکرد بعنوان شهر ملی نمد، نو آوری و مصرفی کردن نمد است و امید می رود تداوم این پویایی را در این هنر صنعت شاهد باشیم.
خواجه بیدختی تصریح کرد: اهمیت نمد در این استان بخوبی تبیین شده و با توجه به وفاق و همدلی شکل گرفته در این حوزه چشم انداز روشنی برای صنعت نمد در استان ترسیم می شود.
شهردار شهرکرد نیز در این آئین اظهار داشت: تاکنون جلسات بسیاری در راستای پاسداشت و نکوداشت هنر صنعت نمد در شهرکرد برگزار شده و تمام تلاش خود را برای حفظ این جایگاه به کار گرفته ایم.
نورالله غلامیان با تاکید بر اهمیت نگاه فرهنگی در مدیریت شهری افزود: گرچه در یکی دو دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از مسائل میراث فرهنگی غافل بودیم، اما امروز نگاهمان به مدیریت شهری، فرهنگی و اجتماعی شده و مسائل فرهنگی در اولویت موضوعات قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: اگر بدنبال سلامت فرهنگی شهروندان نباشیم طرح های عمرانی چند میلیاردی اثرگذاری خود را نخواهد داشت از همین رو با پاسداشت هویت و گذشته شهر خود می توان سلامت فکری را در جامعه تقویت کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری نیز گفت : در نشست شورای راهبردی انتخاب شهرها و روستاهای ملی و با توجه به قابلیت ها و ظرفیت های هنر دستی نمدمالی و قدمت دیرینه این هنر در چهارمحال و بختیاری، پرونده شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد در معاونت صنایع دستی بررسی و تأیید شد.

مهرداد جوادی افزود :نمد چهارمحال و بختیاری هم اینک نشان یونسکو و نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی ایران را دارد و به همین علت ایجاد و راه اندازی رشته تحصیلی نمد در دانشکده هنر به دانشگاه شهرکرد نیز پیشنهاد شده است.

به گفته وی : هم اینک ۲۵۰ کارگاه کوچک و ۱۵ کارگاه بزرگ تولید نمد در چهارمحال و بختیاری با اشتغالزایی ۵۰۰ نفر فعال است.

وی خاطرنشان کرد : سالانه ۴۰ تن انواع محصولات نمدی در این استان تولید می شود که قابلیت افزایش تا ۵۰ تن را دارد.

گفتنی است ،در حاشیه این مراسم از پیشکسوتان وفعالان عرضه نمد در استان چهارمحال وبختیاری تجلیل واز تمبر شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد رونمایی شد.






شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبر آنلاین، تاریخ انتشار27دی 97، کدخبر: 1223396 ، www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
0
0
تداوم این هنرمندی ها پایدار باشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین