پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۹۳۷۹
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۶
یک مقام مسئول: متوسط میزان بارندگی حوضه آبریز کارون بزرگ، در سال‌جاری به ۶۱۹.۳ میلیمتر رسید.

شعارسال: فراز رابعی، مدیرکل دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران با تشریح میزان بارش در حوضه­‌های مهم تولید انرژی، گفت: متوسط میزان بارندگی کل کشور در سال جاری، ۱۶۲.۸ میلیمتر گزارش شده که در مقایسه با متوسط بلندمدت، ۲۶.۹ درصد افزایش داشته و این در حالی است که متوسط میزان بارندگی در سال آبی گذشته، معادل ۴۶.۷ میلیمتر بوده است.

وی در خصوص بارش‌های امسال در حوضه آبریز خوزستان گفت: بر اساس آمار ثبت شده میزان بارندگی در ایستگاه­‌های مبنای تحت عملکرد وزارت نیرو تا عصر روز ۲۲ بهمن‌ماه، متوسط میزان بارندگی حوضه آبریز کرخه در سال‌جاری، ۴۳۹ میلیمتر گزارش شده که بیانگر ۸۹.۸ درصد افزایش نسبت به متوسط نیم قرن اخیر در مدت مشابه بوده؛ ضمن اینکه متوسط میزان بارندگی سال آبی گذشته در حوضه آبریز کرخه معادل ۷۴.۳ میلیمتر بوده است.

رابعی، با اعلام ۶۱۹.۳ میلیمتر متوسط میزان بارندگی حوضه آبریز کارون بزرگ در سال‌جاری و افزایش ۶۵.۵ درصد نسبت به متوسط نیم قرن اخیر در مدت مشابه افزود: متوسط میزان بارندگی ثبت شده در سال آبی گذشته حوضه آبریز کارون بزرگ معادل ۹۶.۳ میلی‌متر بوده است.

مدیرکل دفتر مطالعات پایه شرکت منابع آب ایران، متوسط میزان بارندگی حوضه آبریز جراحی و زهره در سال جاری را ۴۶۳ میلی‌متر عنوان کرد و گفت: این میزان بارش نسبت به متوسط ۵۰ سال اخیر در مدت مشابه، ۶۹ درصد افزایش داشته و این در حالی است که متوسط میزان بارندگی در سال آبی گذشته این حوضه آبریز معادل ۶۳.۲ میلیمتر گزارش شده است.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار:24بهمن1397 ، کدخبر: 4541392: www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین