شعار سال: یکی از کاربران پرسیدهاند آيا میتوان سنگدان مرغ را جايگزين گوشت قرمز كرد؟ لطفا در صورت مضر بودن، علت را توضيح دهيد.
«دکتر رضا غیاثوند» متخصص تغذیه بالینی و رژیم شناسی به این پرسش پاسخ داد.
سنگدان و دل، جزو گوشت احشابی محسوب میشوند و از نظر نوع پروتیئن و ساختار شبیه گوشت هستند و تقريبا از نظر ارزش غذایی، تفاوتی با گوشت معمولی ندارند.
باوجود اينكه شکل ظاهری و رنگ تيره سنگدان و دل مرغ به دليل انقباض ماهيچهها، مانند گوشت قرمز است، در گروه گوشتهای سفید دستهبندی ميشوند.
سنگدان و دل از نظر تغذیهای بسیار مفید هستند چون چربی جامد ندارند و پروتئینشان باکیفیت بالاست اما بهتر است بدانيد مصرف جگر مرغ برای سلامت مضر است زيرا مواد سمی، دارو و آنتیبيوتيكهایی كه به مرغ داده میشود، در جگر و چربی زير پوست مرغ جمع میشود.
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر،تاریخ انتشار:26خرداد1398،کدخبر:49887،hakimemehr.ir