پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 08
کد خبر: ۲۱۴۹۳۳
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۵۷
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: دانشگاه محل سیاسی‌بازی و سکوی سقوط و پرواز کسی نیست.

شعارسال: دکتر محمدرضا نیکبخت در جلسه تودیع و معارفه رؤسای دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: تودیع و معارفه مهم نیست، مهم این است که اعضا و جوارحمان گواهی دهند چقدر موفق بوده‌ایم.

وی افزود: دانشگاه مرکز سیاست، اظهارنظر، تضارب افکار و اندیشه است و در چارچوب نظام گروه‌های مجاز می‌توانند در آن فعالیت کنند.

این مسئول بیان کرد: دانشگاه سکوی پرواز و سقوط کسی نیست و تریبون و سالن را در اختیار جماعت قرار نمی‌دهد که بخواهند از حرمت و قداست دانشگاه سوءاستفاده کنند. دانشگاه مرکز مشاوره است.

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه مدیریت سه دسته است، دسته اول آن‌هایی هستند که فرصت و میراث می‌سازند، دسته دوم فرصت و میراث را نگه می‌دارند و دسته سوم آن‌ها را خراب و فرصت سوز و میراث سوز هستند، اظهار کرد: در شرایط خیلی سخت و جنگ اقتصادی هستیم و در این تحریم همه باید با هم کمک کنیم. خرج‌ها را کم و به‌اندازه نیازمان بسازیم.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه علوم پزشکی استان رزیدنت زنان نداریم، گفت: دانشگاهی که رزیدنت زنان، ارتوپدی و مغز و اعصاب ندارد چگونه می‌تواند به مردم خدمات ارائه دهد.

نیکبخت با بیان اینکه نیازی به مشاور نداریم و بر اساس خرد جمعی اعضای هیئت‌رئیسه را انتخاب خواهیم کرد، بیان کرد: اگر کسی نمی‌تواند در دانشکده نظر مثبت اعضای هیئت‌علمی و کارکنان را جلب کند، برود.

وی عنوان کرد: کسی نمی‌تواند در مدیریت و تصمیم‌گیری دانشگاه دخالتی کند، اعضای هیئت‌علمی را جمع خواهیم کرد و با رأی‌گیری آن‌ها معاونین را انتخاب خواهیم کرد. البته تعامل با استاندار و نمایندگان داریم.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 27خرداد1398 ، کدخبر: 98032712970: www.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین