پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۱۵۲۹۰
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۴

از رسانه‌ها شکایت نکنید

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در دستورالعملی تأکید کرد: از ارجاع موارد اختلافی با رسانه‌ها به نهادهای قضایی جلوگیری شود.

شعارسال: سرپرست وزارت آموزش و پرورش در دستورالعملی تأکید کرد: از ارجاع موارد اختلافی با رسانه‌ها به نهادهای قضایی جلوگیری شود.

سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، دستورالعملی را مبنی بر جلوگیری از ارجاع موارد اختلافی با اصحاب رسانه به نهادهای قضایی، خطاب به استان‌ها ابلاغ کرد.

در این دستورالعمل آمده است: در راستای تقویت و حمایت فضای نقد آزاد در سطح کشور و کمک به ارتقای فرهنگ پرسشگری در حوزه‌های رسانه به عنوان یکی از رویکردهای جدی مدنظر دولت محترم در برنامه‌های عملیاتی حقوق شهروندی و قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، شایسته است هر گونه اختلاف با اصحاب رسانه در کمیته‌ای با حضور افراد زیر مورد بررسی و مسائلی فی ما بین با توافق حل و فصل شده و از ارجاع آن به نهادهای قضایی جلوگیری به عمل آید.

اعضای کارگروه حل اختلاف شامل این افراد هستند؛ مدیرکل استان (رییس)، رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی (دبیر)،رئیس حراست (عضو)، رئیس اداره ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخ گویی به شکایات (عضو)،نماینده رسانه‌ها.

مشابه این کارگروه در شهرستان‌ها و مناطق استان نیز تشکیل و شروع به کار کند.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری اسکان نیوز ، تاریخ انتشار : 30 خرداد 98، کد خبر:20657 ،www.eskannews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین