پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۵۳۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۶
رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: بررسی اطلاعات نشان می دهد که بیشترین سوءرفتارها به ویژه آزارهای جنسی نسبت به کودکان در محیط خانواده و از طرف والدین، اقوام و آشنایان صورت می گیرد.

شعار سال: رضا جعفری افزود: بین والدین، پدران بیشتر از مادران مرتکب خشونت می‌شوند یا آنکه حداقل این نوع خشونت ها بیشتر گزارش می‌شوند و بعد خشونت‌هایی است که از سوی والدین ناتنی صورت می‌گیرد.

وی یادآور شد: کل پذیرش در چهار واحد اورژانس اجتماعی یعنی مراکز مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی، تیم‌های سیار خدمات اجتماعی، پایگاه‌های خدمات اجتماعی واقع در حاشیه شهرها و سکونت گاه‌های غیررسمی و خط ۱۲۳، حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار مورد بوده است.

جعفری گفت: اورژانس اجتماعی یکی از خدمات پیشرو سازمان بهزیستی برای حمایت‌های روانی و اجتماعی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی مانند کودکان و زنان در معرض خشونت یا آزاردیده است. اورژانس اجتماعی همچنین در موارد معلول آزاری، سالمندآزاری و اقدام کنندگان به خودکشی فعالیت دارد.

دعوای والدین جلوی کودک از مصادیق کودک آزاری است

رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: در مواردی که کودکان شاهد خشونت بین والدین هستند نیز از مصادیق کودک آزاری است.

جعفری افزود: همچنین سوءمصرف مواد در حضور کودک یا تشویق و اجبار او به مصرف الکل و موادمخدر از طریق سوزاندن و داغ کردن در زمره موارد کودک آزاری است، هر چند که تجربه نشان می‌دهد که تفکیک آنها نه عملی و نه علمی است چرا که خشونت‌ها به صورت ترکیبی صورت می‌گیرد.

رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور چند روز پیش اعلام کرده بود که بر اساس آمار و داده‌های موجود، در گروه خشونت‌های خانگی، کودک آزاری در رتبه نخست و بعد از آن همسرآزاری، سالمندآزاری و معلول آزاری قرار دارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی خبری عصر ایران، تاریخ 28 خرداد 98، کد مطلب: 674251:www.asriran.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۲
0
0
این بی کناهان مظلوم با این شدت ازار چه اینده ای در انتظارشون است
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین