پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۶۹۱۲
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲

صنایع تبدیلی گوشت همانند سوسیس و کالباس، در صورت کاهش استانداردهای غذایی تعطیل می‌شوند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم گفت: درصورتی‌که واحدهای تولیدکننده صنایع تبدیلی گوشت، استانداردهای غذایی را رعایت نکنند از ادامه فعالیت آن‌ها جلوگیری می‌شود.

شعارسال: معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم گفت: درصورتی‌که واحدهای تولیدکننده صنایع تبدیلی گوشت، استانداردهای غذایی را رعایت نکنند از ادامه فعالیت آن‌ها جلوگیری می‌شود.

به نقل از ایرنا، «مهرداد غضنفری» روز سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم افزود: امکان کاهش استانداردهای صنایع غذایی در رابطه با صنایع گوشتی به‌ویژه در رابطه با سوسیس و کالباس وجود ندارد.

وی با اشاره به مبحث نظارت بر فراورده‌های صنایع گوشت تصریح کرد: درصورتی‌که تفکیک بین مسئولیت‌ها و نظارت‌های تخصصی انجام بگیرد امکان تجمیع نظارت و کارشناسی‌های بهداشتی بین مرکز بهداشت و استاندارد استان وجود دارد.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر، تاریخ انتشار:5 تیر 98، کد خبر:50093 ،www.hakimemehr.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین