يکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 09

علی قیصری فرمانده انتظامی رامسر با بیان این مطلب افزود: مشکلی برای اقامت اتباع خارجی در ویلاهای تحت نظر سازمان میراث فرهنگی وجود ندارد. این اقدامات هم در راستای رفاه و ارائه خدمات مطلوب به گردشگران در زمان بروز بیماری یا یا سایر مشکلات انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: داشتن اطلاع از وضعیت ورود و خروج اتباع خارجی اقدام مرسوم در همه کشورهاست و ما هم از این موضوع مستثنی نیستیم، تأمین امنیت و رفاه برای گردشگران خارجی یکی از موضوعات بسیار مهم در همه کشورهاست.
فرمانده انتظامی رامسر با اشاره به استقبال مردم رامسر از طرح ساماندهی ویلاها و اماکن استیجاری که از مدتی قبل در این شهرستان شروع شده است، گفت: میزان مراجعات برای دریافت مجوز بهصورت جدی افزایش پیدا کرده است.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری چمدان ، تاریخ انتشار: 22 خرداد 98، کد خبر:www.chamedanmag.ir ،-
اقدام خلاف عرفی است چرا نباید برن یه ویلای خوب مثلا یکی اومده ایران یه ویلا دیده کنار ساحل به طور مثال با اون مکان بسیار خوشحاله ولی غیرقانونیه که بره اونجا سکونت کنه خب که چی حتما اجبارمیذارید که برن هتل یا چی خیلی واقعا هرروز داره اوضاع مسخره تر میشه