پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۳۱۴۸
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۹
محققان در بررسی‌های اخیر خود دریافتند، مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز ریسک بروز آلزایمر را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

شعار سال: دانشمندان در تازه‌ترین بررسی خود دریافتند برزگسالانی که روزانه بیش از 50 گرم فلفل قرمز مصرف می‌کنند، ریسک بروز آلزایمر را در خود افزایش می‌دهند.

محققان تأکید می‌کنند، مصرف بیش از حد فلفل منجر به تحلیل حافظه می‌شود و ریسک بروز آلزایمر را 56 درصد افزایش می‌دهد.

علاوه بر این تأثیرات مصرف فلفل طی سال‌های طولانی نمایان‌تر می‌شود و افراد به خوبی می‌توانند تأثیر سوء مصرف این ادویه را بر سلامت مغز خود ببینند.

به گفته کارشناسان علمی، اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می‌شود.

در این پژوهش محققان بیش از چهار هزار و 500 نفر را تحت بررسی قرار دادند و دریافتند، آنهایی که به مدت 15 سال روزانه بیش از 50 گرم فلفل قرمز مصرف کرده‌اند با کاهش 56 درصدی سلامت حافظه‌شان مواجه هستند.

نتایج به دست آمده از این بررسی به خوبی نشان می‌دهد، گرچه مصرف فلفل قرمز مفید است اما مصرف بیش از اندازه آن تبعات جبران‌ناپذیری را به دنبال دارد.

در مناطق خاصی از چین، مانند سیچوان و هونان، تقریبا یک تا سه بالغ هر روز غذای تند مصرف می‌کنند و آنها به میزان قابل توجهی در معرض آلزایمر قرار دارند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ 5 مرداد 98، کد مطلب: 13980502000933: www.farsnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین