پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۱۱۶۹
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۳:۰۲
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان از مقاوم سازی 60 درصد مدارس استان خبرداد و گفت: طبق آمار اعلام شده از طرف آموزش و پرورش، استان همدان به لحاظ مقاوم سازی مدارس رتبه ششم را بین استان‌ها دارد.

شعارسال: فرزاد تیموری با بیان اینکه در بازسازی و مقاوم سازی، مدارسی که سازه آنها وضعیت بدی دارند در اولویت قرار دارند، افزود: به لحاظ مقاوم‌سازی مدارس، استان همدان در بین دیگر استان ها در وضعیت خوبی است.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم بتواینم 40 درصد باقی مانده از مدارس نیازمند به بازسازی را با توجه به اعتبارات ملی، استانی و همچنین مشارکت خیرین مدرسه‌ساز بازسازی کنیم، ادامه داد: طبق قانون برنامه ششم توسعه، استفاده از صندوق ذخیره ارزی برای نوسازی مدارس پیش‌بینی شده است که امیدواریم از این طریق بودجه لازم برای نوسازی مدارس صورت بگیرد.

تمام بخاری‌های نفتی از مدارس همدان حذف شد

تیموری درباره وضعیت مدارس استان همدان به لحاظ استفاده از بخاری‌های نفتی، خاطرنشان کرد: با توجه به اقداماتی که در سال‌های گذشته در استان همدان صورت گرفت، در دهه مبارک فجر سال 97 تمام بخاری‌های نفتی مدارس استان حذف و با بخاری‌های گازی یا شوفاژی جایگزین شدند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان درباره اقدامات صورت گرفته در پنج ماهه اول سال 98 نیز گفت: تعمیر سیستم‌های گرمایشی، خرید تجهیزات لازم و توزیع آن‌ها بین مدارس، تعمیر نیمکت‌ها و صندلی‌های دسته‌دار مدارس و ادامه پروژه‌های در درست اقدام از جمله فعالیت‌های پنج ماهه اول سال 98 است.

تیموری با بیان اینکه مدارس عشایری دارای مشکلاتی بود که در پنج ماهه اول سال 98 با خرید صندلی فایبرگلاس و تحویل آن به مدارس عشایری این مشکلات رفع شد، اضافه کرد: در اقدامات صورت گرفته در پنج ماهه سال 98 از منابع دولتی و ملی و همچنین از خیرین مدرسه ساز کمک گرفته شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان درباره مدارس کانکسی نیز گفت: بر اساس اولویت شروع به جایگزینی این مدارس کردیم که خوشبختانه تا کنون 18 مدرسه جابه‌جا شده است و 38 مدرسه کانکسی باقی مانده است که 32 عدد از آنها به عنوان مستقل و به صورت مدارس کوچک و یک کلاسه اند که اکثر آنها زیر 15 نفرند و نیز 6 مدرسه به عنوان غیر مستقل است که در حیاط مدرسه به عنوان کلاس یا نمازخانه استفاده می‌شود.

تیموری با بیان اینکه جا به‌جایی 18 مدرسه کانکسی با اعتبار دولتی و خرین مدرسه‌ساز صورت گرفته است، افزود: در برنامه داریم تا باقی مانده مدارس کانکسی را نیز طی بازه دو تا سه ساله جابه‌جا کنیم.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار:13شهریور1398 ، کدخبر: 98061306898: www.isna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین