پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۷۴۹۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
استاندار آذربایجان شرقی از افزایش ۳۷ درصدی ورود گردشگران خارجی به استان به‌منظور اقدامات موثر و تقویت ظرفیت‌های گردشگری خبر داد. محمدرضا پورمحمدی با بیان اینکه توسعه گردشگری استان وارد فرآیند شکوفایی شده است، گفت: ایران با توجه به جاذبه‌های گردشگری منحصر بفرد خود جزو ۱۰ کشور برتر جهان محسوب می‌شود، از این رو باید صنعت گردشگری و توریسم کشور هماهنگ با این ظرفیت‌ها پیشرفت کند.

شعار سال: استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه به‌رغم اینکه در ابتدای سال بارندگی در اکثر نقاط استان شدید بود، شاهد افزایش حضور گردشگران در این منطقه بودیم، اظهار کرد: به همین منظور در این ایام حضور گردشگران داخلی ۷۸ درصد و گردشگران خارجی ۳۷ درصد افزایش داشت. وی با بیان اینکه بعد از نفت و گاز یکی از مزیت‌های کشور، موقعیت ترانزیتی و جاذبه‌های طبیعی و گردشگری است، اظهار کرد: ایران کریدور گذرگاهی ۵ کشور و آذربایجان شرقی کریدور گذر ۳ کشور است که این موقعیت جغرافیایی اهمیت بسیاری برای توسعه صنعت گردشگری و تجارت کالا دارد. پورمحمدی افزود: اگر ۲۰۱۸ نقطه آغازین توسعه گردشگری در تبریز و استان بود، باید بدانیم این یک فرآیند است که در طول زمان شکل می‌گیرد. استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: گردشگران برای بازدید از معماری و فرهنگ اصیل تبریز به این شهر سفر می‌کنند، از این رو باید توجه ویژه‌ای به جاذبه‌های گردشگری نشان دهیم.

جمشید حمزه زاده، کانون تشکلات حرفه‌ای گردشگری کشور نیز با حضور در این مراسم با بیان اینکه توسعه صنعت گردشگری در ایران مورد تاکید مقام معظم رهبری و اهتمام سران سه قوه است، گفت: اکنون تنها راه نجات کشور از برخی مسائل اقتصادی، توسعه و اشتغال‌زایی در حوزه صنعت گردشگری است. حمزه‌زاده با اشاره به اینکه بخش خصوصی پرچم‌دار حوزه گردشگری در کشور و آذربایجان شرقی است، اظهار کرد: یکی از راه‌های تسریع توسعه این صنعت بها دادن به تشکل‌های فعال حوزه گردشگری و بخش خصوصی است. رئیس جامعه هتلداران ایران با اشاره به اینکه در صورت اعتماد ارگان‌های مختلف دولتی به بخش خصوصی، این بخش با تمام توان برای توسعه گردشگری استان و کشور تلاش خواهد کرد، افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته بیشترین سطح رضایت گردشگران داخلی و خارجی، مربوط به مسافرانی بوده که اقامت آنها در استان آذربایجان شرقی بوده است. حمزه‌زاده با بیان اینکه این استان با توجه به ظرفیت‌های گردشگری متنوع، یکی از مقاصد اصلی این صنعت در کشور است، گفت: آذربایجان شرقی می‌تواند یکی از محورهای توسعه کشور باشد.

رئیس جامعه هتلداران کشور در ادامه به اهمیت برگزاری همایش گرامیداشت روز گردشگری اشاره کرد و این همایش را عاملی مهم در معرفی بخشی از توانمندی‌های استان در جذب بیشتر گردشگر و ایجاد انسجام بین تشکل‌ها و افزایش تعامل آنها با سازمان‌های متولی دانست. مرتضی آبدار، مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته گردشگری، با اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع هفته گردشگری آذربایجان شرقی با تمرکز بر ارتقای آموزش، مهارت و اشتغال گفت: همزمان با روز و هفته جهانی گردشگری برنامه‌های متنوعی براساس شعار سال ۲۰۱۹ «گردشگری و مشاغل، آینده‌ای بهتر برای همه» با محوریت آموزش، مهارت و اشتغال در استان برگزار شد. وی با بیان اینکه تبریز ۲۰۱۸ یقینا باز‌تعریفی در حوزه گردشگری و سکوی آغازین برای گسترش فعالیت‌های گردشگری استان بود، اظهار کرد: با توجه به اینکه توسعه صنعت گردشگری به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است، از این رو به‌دنبال این موضوع شاهد تحول این صنعت و زیرساخت‌های گردشگری استان و همچنین معرفی گسترده ظرفیت‌های گردشگری منطقه هستیم.

آبدار افزود: به‌دنبال معرفی ظرفیت‌های آذربایجان شرقی در سطح ملی و بین‌المللی، در ۶ ماه نخست سال ۹۸ شاهد استقبال چشمگیر گردشگران از این استان بودیم؛ به‌طوری‌که طی ایام یاد شده، آذربایجان شرقی میزبان ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر داخلی و ۲۳۶ هزار گردشگر خارجی بوده است. وی ادامه داد: با افزایش ورود گردشگران به استان و لزوم افزایش و بهبود زیرساخت‌های حوزه گردشگری، طی سال‌جاری نیز در ۶ ماه نخست، شاهد بهره‌برداری ۳هتل و هتل آپارتمان و ۲۵واحد بوم‌گردی بوده‌ایم. مدیرکل میراث فرهنگی استان با بیان اینکه در ۶ ماه نخست سال‌جاری شاهد افزایش حجم سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه گردشگری بوده‌ایم اظهار کرد: برای تسهیل روند سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری نیز، در نیمه نخست سال ۹۸، به ترتیب ۳۰ مورد موافقت اصولی صادر شده است. وی افزود: اکنون ۷۹طرح با حجم سرمایه‌گذاری ۳۳۲۹ میلیارد تومان در استان در حال اجرا است، که برای ۴۴۸۹ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد. مدیرکل میراث فرهنگی استان اضافه کرد: به‌دنبال اهمیت حوزه آموزش در توسعه گردشگری، اداره‌کل میراث فرهنگی استان در نیمه سال نخست سال‌جاری اقدام به برگزاری ۸دوره آموزشی برای ۱۸۰۰ نفر کرده است.

آبدار در پایان به اقدامات شاخص این اداره‌کل طی سه سال گذشته اشاره کرد و گفت: اداره‌کل میراث فرهنگی استان طی سه سال گذشته در تلاش بوده تا ظرفیت‌های موجود در استان را تقویت و زمینه لازم را برای توسعه گردشگری فراهم کند که در این حوزه می‌توان به افزایش چشمگیر ظرفیت مراکز اقامتی، ایجاد ۱۹۷ اقامتگاه بوم‌گردی، تعریف ۲۰۰مسیر طبیعت‌گردی، صادرات ۱۴ میلیون دلاری صنایع‌دستی، کاوش و مرمت مستمر مجموعه‌های شاخص تاریخی تبریز نظیر حسن پادشاه و ربع رشیدی و اقدامات زیرساختی و حفاظتی بازار تبریز اشاره کرد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد ، تاریخ انتشار 14 مهر 98، کد خبر: 3579457، www.donya-e-eqtesad.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
0
1
همه ایران سرای من است تمام ایران زیبایم باعث رضایت گردشگران میشه این همه زیبایی و خوبی در یک کشور
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
0
0
با توسعه گردشگری ، درآمدهای گردشگری مناسبی میشود کسب کرد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین