پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۰۴۷۶
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۳
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک گفت: خطوط تولید این محصول کاملا اتوماتیک است و انسان در آن‌ها فعالیت نمی‌کند.
شعارسال: هانی تحویل‌زاده رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک اطفال درباره خبر جاسازی قرص در شیرخشک در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ما به عنوان انجمن تولیدکنندگان این خبر را تکذیب می‌کنیم و این تصویر به قصد تشویش اذهان عمومی طراحی و در فضای مجازی منتشر شده است چرا که شیرخشک با سلامت نوزادان ارتباط دارد و موضوع مهمی محسوب می‌شود.
امکان ورود قرص به شیرخشک در فرآیند تولید وجود ندارد

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک اطفال بیان کرد: چرا که خطوط تولید شیرخشک ۱۰۰ درصد اتوماتیک هستند و انسان در خط تولید فعالیت نمی‌کند و به همین دلیل این امکان وجود ندارد که جسم خارجی در طی فرآیند تولید وارد شیرخشک شود.

تحویل‌زاده اظهار کرد: درخواست ما از نهاد‌های امنیتی این است که به موضوع ورود کنند چراکه برخی به قصد تشویش اذهان عمومی و تخریب فضای امنیتی کشور دست به انتشار تصاویر این چنینی می‌زنند.


نامه منتشر شده کشف شیرخشک اشکال دارد

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک اطفال اظهار کرد: اطلاعات گزارش منتشر شده در کنار تصویر شیرخشک با قرص نشان می‌دهد که خبر حقیقی نیست چرا که گزارشی از شکایت به داروخانه وجود ندارد.

او بیان کرد: شیرخشک در شبکه بهداشت توزیع نمی‌شود بلکه تنها داروخانه‌ها محل توزیع و عرضه شیرخشک هستند و در صورتی که موارد این چنینی رخ دهد فرد باید به داروخانه مراجعه و داروساز شکایت فرد را ثبت کند، اما در نامه منتشر شده این فرآیند وجود ندارد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان ، تاریخ انتشار: 26 آذر 1398 ، کدخبر: 7175753 ، www.yjc.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین