پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۸۵۸
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰
هفته دولت، فرصت مناسبی برای تبیین گفتمان و بیان دستاوردها و خدمات نظام اسلامی و همچنین آشنایی مردم با عملکرد، تلاش‌ها وخدمات صادقانه دولت و همچنین نمادی از وحدت مردم و دولت اسلامی است که این اتحاد و یکپارچگی از افتخارات انقلاب ارزشمند اسلامی است و باید در همه زمان‌ها پاس داشته شود.
شعارسال: خوشبختانه دولت تدبیر و امید، به‌عنوان دولتی برآمده از آراء و خواست عمومی ملت رشید ایران اسلامی توانسته گام‌های بلندی را در مسیر عزت و اقتدار این مرز و بوم بردارد. اجرای طرح عظیم تحول سلامت در کشور، ثبات نرخ ارز و مهار و کنترل تورم لجام گسیخته، ایجاد آرامش و امید در جامعه، استفاده از خرد جمعی در تصمیم‌گیری‌ها واجرای قانون، قبولاندن و مستند‌سازی حقوق هسته‌ای کشور از طریق مذاکرات هسته‌ای و تلاش در رفع تحریم‌های ظالمانه، بازگشایی مجدد خانه احزاب، تلاش بی‌وقفه در رفع موانع تولید و افزایش اطمینان به سرمایه‌گذاران، برگزاری بی‌طرفانه و سالم 2 انتخابات مهم مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و دستاوردهای ارزشمند دیگری که در هر یک از بخش‌های مختلف علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بخوبی برای مردم عزیز ایران آشکار گشته است.

مجموعه دولت در استان مرکزی نیز که به‌عنوان چهارمین قطب صنعت کشور مطرح است و در دوران تحریم‌های ظالمانه با آسیب‌های فراوانی روبه‌رو شده توانسته با تمرکز بر مسأله اقتصاد، حل مشکلات معیشتی مردم و رونق تولید در هر یک از بخش‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و زیربنایی در استان اقدام‌های مؤثری را به انجام برساند.

در سالی که از سوی رهبر عظیم الشأن انقلاب با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شده مجموعه دولت در راستای تحقق فرمان رهبری و همچنین رفع معضل اشتغال به‌عنوان اصلی‌ترین مسأله کشور رونق صنایع و واحدهای تولیدی استان را مهم‌ترین رویکرد خود قرار داده است. در این خصوص، با اجرای طرح عارضه‌یابی واحدهای تولیدی، فعال‌سازی ستاد تسهیل و رفع موانع تولیدی استان، بازدید حضوری از اکثر صنایع استان و پیگیری مسائل و مشکلات مربوط به صنایع مادر و متوسط و کوچک، فعال‌سازی شورای گفت‌و‌گوی بخش خصوصی و دولت، فعال‌سازی وبهره‌گیری از فرصت «برجام» و همچنین برگزاری جلسات متعدد ستاد سرمایه‌گذاری استان و مرکز خدمات سرمایه‌گذاری برای جذب سرمایه گذاری‌های خارجی، تشکیل جلسات ستاد راهبری و مدیریت «اقتصاد مقاومتی» استان و رایزنی با مقام‌های کشوری توانسته بخش مهمی از مشکلات صنایع استان را رفع کند. همچنین در زمینه سرمایه‌گذاری خارجی در استان گام‌های مؤثری برداشته شده که ساخت طرح پالایشگاه پلاسمای خون با اعتبار حدود یک هزار میلیارد تومان در شهرستان زرندیه (این طرح در خاورمیانه منحصر به فرد است) از جمله آنهاست.

دولت تدبیر و امید در بخش‌های دیگر نیز دستاوردهای خوبی برای استان داشته که می‌توان به پیگیری ویژه مسأله آلودگی هوای شهر اراک، تکمیل و بهره‌برداری از طرح توسعه و تطویل باند فرودگاه اراک، اجرای طرح کتابخانه مرکزی شهر اراک (بعد از 10 سال) و رفع مشکلات 38 نقطه حادثه خیز استان از سال 92 تا 94 اشاره کرد.همچنین ساخت تقاطع‌های غیر هم سطح در سطح کلانشهر اراک در راستای کاهش حجم ترافیک، تکمیل اسکلت ساختمان بیمارستان ولی عصر(عج) بعد از حدود 8 سال، مجوز ایجاد بیمارستان یک هزار تختخوابی در اراک، تدوین و تصویب سند توسعه فرهنگی، برگزاری هفته‌های فرهنگی در شهرستان‌ها، ایجاد خانه مطبوعات (بعد از 10 سال)، ثبت و صدور مجوز 100 سازمان مردم نهاد و افزایش 25 درصدی سازمان‌های مردم نهاد از دیگر دستاوردها محسوب می‌شود.

شاخص‌های توسعه‌ای استان نیز در طول عمر دولت یازدهم به رغم همه مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور روند رو به رشدی داشته، به طوری که در سال‌های 92 تا 94 حدود 567 طرح در قالب سرمایه‌گذاری بخش غیر دولتی از سوی دستگاه‌های اجرایی استان با مبلغ 33 هزار و 360 میلیارد ریال انجام شده است. تعداد طرح‌های سرمایه‌گذاری خارجی در استان در سال 92 معادل 30 طرح بود که این تعداد با رشدی معادل 23 درصد به تعداد 37 طرح در سال 94 رسید و درصد تحقق سرمایه‌گذاری خارجی در سال 92 معادل 39 درصد و در سال 94 معادل 56 درصد بوده است. اقدام‌ها و سیاست‌های دولت در زمینه افزایش ارزش صادرات در استان نیز کارساز بوده، به طوری که ارزش صادرات استان در سال 92 معادل 14 هزار و706 میلیارد ریال بوده و با افزایش 73/23 درصدی در سال 94 به 18 هزار و 195 میلیارد ریال رسیده است.

از آنجا که کاهش نرخ تورم از اهداف و دستاوردهای دولت یازدهم به شمار می‌رود در استان مرکزی نیز نرخ تورم در سال 92 معادل 9/33 درصد بوده که با کاهش 22 درصدی در اردیبهشت ماه 94 به 8/11 درصد رسیده، در حالی که در اردیبهشت ماه سال 94 نرخ تورم در کشور 3/14 درصد بوده است. بر این اساس نرخ تورم استان از میانگین کشوری پایین‌تر بوده که امید است تا در مدت باقی مانده از عمر دولت یازدهم بتوانیم در سایه رهنمودهای داهیانه رهبر معظم انقلاب و اجرای درست سیاست‌های دولت تدبیر و امید زمینه رشد و توسعه اقتصادی در استان و کشور را بیش از پیش فراهم کنیم. اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت بویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت وهمچنین روز کارمند را به تمامی دولتمردان خدوم و مردم سربلند استان تبریک عرض کرده، موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی(ره) ومقام عظیم الشأن رهبری، از درگاه خداوند متعال مسألت دارم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از ضمیمه روزنامه ایران، صفحه 134 ، تاریخ انتشار:شنبه 6 شهریور 1395، شمار: ویژه هفته دولت.

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین