پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 16
کد خبر: ۲۷۷۳۱
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۵

هم راستا با آموزش جهانی پیش می‌رویم

معاون آموزشی وزیر علوم با تشریح دلایل حذف گرایشها در مقطع کارشناسی گفت: این تصمیم به تازگی در وزارت علوم اخذ شده است و با این کار هم راستا با نظام آموزش جهانی پیش می‌رویم.
شعارسال: مجتبی شریعتی نیاسر در خصوص حذف برخی از رشته ها از دفترچه کنکور گفت: تصمیمی که به تازگی در وزارت علوم اخذ شد و مصوبه شورای عالی برنامه ریزی نیز شد، این بود که گرایش ها حذف شوند.

وی ادامه داد: گرایش ها که حذف شد، این مساله منجر شد به اینکه، تعداد قابل توجه ای از کد رشته محل هایی که وجود داشت، همه در یک رشته مستقل جمع شوند.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: به عنوان مثال در گذشته رشته حقوق با ۱۵ کد رشته وجود داشت، اکنون با یک کد رشته است و این بدین معنی نیست که رشته ها حذف شده، بلکه به معنی این است که گرایش ها حذف شده اند.

شریعتی نیاسر افزود: دانشجویان می توانند با یک کد رشته متمرکز وارد دانشگاه شوند، بعد از یک سال، دو سال تحصیل می توانند در درون دانشکده، گرایش انتخاب کنند.

وی ادامه داد: بنابراین با این روش دانشجویان دیگر این دغدغه را ندارند که از ابتدای ورود به دانشگاه کدام کد رشته را انتخاب کنند و بعد از فارغ التحصیلی نیز این دغدغه را ندارند که یک گرایش خاص در مدرک آن ها ثبت شده است.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: بنابراین در مدرک دانشجویان گرایش خاصی ثبت نمی شود و زمانی که می خواهند استخدام شوند، فقط ریز نمرات و درس هایی را که گذرانده اند، ارایه کرده و جذب می شوند.

وی ادامه داد: این مساله هم برای سرنوشت دانشحویان خوب است و هم از تنوع بی رویه رشته محل و رشته گرایش جلوگیری می کند و همچنین با این روش، هم راستا با نظام آموزش جهانی پیش می رویم.

شریعتی نیاسر افزود: در حال حاضر خیلی از کشورهای پیشرفته طرح لوزی را پیاده کرده اند، بدین صورت که در مقطع لیسانس رشته ها بدون گرایش بوده و در مقطع کارشناسی ارشد با گرایش ارایه می شود و سپس در مقطع دکتری گرایش ها جمع می شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری همشهری، تاریخ انتشار: یکشنبه 14 شهریور 1395 ، کد خبر: 345364، www.hamshahrionline.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین