پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۲۰۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
بانک‌ها به دلایلی چند نظیر چاره اندیشی برای پروژه‌های مشترک تامین وثایق تامین مالی بین المللی، انجام مسئولیت اجتماعی در قالب حمایت از هنرمندان، رونق بخشی به بازار و اقتصاد هنر و ..، در بحث هنر‌های تجسمی و نقاشی ورود خاص می‌کنند. این کار مختص به یک بانک نبوده و شمولیت عام برای تقریبا بخش زیادی از بانک‌های فعال در مبادلات بین المللی در سطوح داخل و خارج دارد. برخی از رسانه‌ها بنا بر دلایلی نامعلوم (!) و بشکلی ناشیانه قصد سوژه سازی از فعالیت برخی از این بانک‌ها را دارند.

شعار سال : بانک‌ها به دلایلی چند نظیر چاره اندیشی برای پروژه‌های مشترک تامین وثایق تامین مالی بین المللی، انجام مسئولیت اجتماعی در قالب حمایت از هنرمندان، رونق بخشی به بازار و اقتصاد هنر و ..، در بحث هنر‌های تجسمی و نقاشی ورود خاص می‌کنند. این کار مختص به یک بانک نبوده و شمولیت عام برای تقریبا بخش زیادی از بانک‌های فعال در مبادلات بین المللی در سطوح داخل و خارج دارد. برخی از رسانه‌ها بنا بر دلایلی نامعلوم (!) و بشکلی ناشیانه قصد سوژه سازی از فعالیت برخی از این بانک‌ها را دارند.
در بین بانک‌های ایرانی حدود شش بانک در این حوزه فعال بوده و از بین این شش بانک، دو بانک سامان و پاسارگاد از عملکرد برتری برخوردارند. پیشتازی بانک پاسارگاد در قالب توسعه تدریجی و گام به گام گالری و حضور فعال در جشنواره‌های معتبر داخلی و خارجی، زبان زد، عام و خاص است.
در این بین، رسانه اقتصادی نسبتا فعال، به دلایلی نامعلوم (!)، گاه و بیگاه، اقدام به انتشار اخبار و محتوای جهت دار و منفی در این خصوص می‌کند. محتوا‌هایی که ضعف استدلال و اسناد محکه پسند ارائه شده در آنها، تقریبا بر اهالی رسانه معلوم و مشخص است. بنظر شما، علل احتمالی چنین ورود‌های مکرری به داستان چه می‌تواند باشد. برای سهولت قضاوت، آخرین خبر ارسالی توسط این رسانه اقتصادی، بازنشر می‌گردد.

 

نقد‌های بی مایه و هپروتی بر خرید آثار هنری توسط بانک‌ها

اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۸
0
0
به نظرم بانك ها با ورود به اين زمينه ها بيشتر خودشون رو خراب تر ميكنن تا بخوان كاري از پيش ببرن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین