پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۱۷۵۷
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
محسن حسام مظاهری، ‏‏‏‏نویسنده و پژوهشگر مطالعات اجتماعی تشیع و آیین‌های شیعی ذیل یادداشتی در شبکه های مجازی با اشاره به محتوای برنامه های کودک به خصوص در حوزه دین و آموزش های دینی نقد وارد کرد.
شعار سال: چند مامور حضرت ابراهیم و همسرش را دستگیر می‌کنند و نزد حاکم می‌برند. یکی از ماموران در معرفی ابراهیم به حاکم می‌گوید "همسر زیبایی هم دارد"! در صحنه بعد حاکم جلو می‌رود تا در مقابل ابراهیم به همسرش دست درازی کند! اما دستش به صورت معجزه وار سنگ میشود. این صحنه‌ای از انیمیشنی خشن با نام "داستان پیامبران: ابراهیم خلیل الله" است که امروز در برنامه پربیننده پف فیلم از شبکه کودک (پویا) پخش شد.
در هر مناسبت مذهبی، به عنوان پدر کودکی هفت ساله، بدنم می‌لرزد که شبکه پویا چه فیلم سینمایی‌ای نشان خواهد داد. چون معمولا در این مناسبت‌ها انیمیشن‌های ایرانی دینی و نوعا با کیفیت نازل ازین شبکه پخش می‌شوند که خالی از صحنه‌های نامناسب و دیالوگ‌های زشت نیستند. مثل همین فیلم امروز.
واقعا مسئول این بی مبالاتی (که نمونه‌های مشابهش کم نبوده) کیست؟ گیرم نویسنده و کارگردانی پیدا شود که چنین مزخرفی را به اسم فیلم کودک و نوجوان تولید کند. چرا باید از رسانه رسمی کشور پخش شود؟
تربیت دینی و اخلاق اسلامی پیشکش. لااقل همان چارچوب‌های اخلاقی و عرفی دیگر جوامع برای کودک و نوجوان را رعایت کنید.
 
پایگاه تحلیل - خبری شعار سال، برگرفته از فضابی مجازی
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین