چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
شعار سال: احمد تواهن شهردار منطقه ۳ تهران در حاشیه بازدید از پروژه احداث مجموعه باغ شاعران، گفت: ساختمان فرهنگی در حال ساخت مجموعه باغ شاعران با ۷۸ درصد پیشرفت در حال حاضر در مرحله تکمیل بنا است.
وی افزود: این مجموعه در سه طبقه و متراژی بالغ بر ۲۲۰ متر مربع جهت استفاده فرهنگدوستان در سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
شهردار منطقه ۳ تهران همچنین در بازدید از سولههای بحران این منطقه، در خصوص تجهیز وسایل و ادوات مورد نیاز امدادرسانی و خدماترسانی به شهروندان در مواقع اضطراری تاکید کرد.
وی همچنین با حضور در محل اجرای طرح پارکینگ فرامنطقهای پردیس سینمایی ملت واقع در خیابان ولیعصر(عج)، ابتدای بزرگراه آیتالله هاشمی رفسنجانی در جریان پیشرفت این پروژه قرار گرفت.
تواهن گفت: پارکینگ طبقاتی نیایش، با مساحت ۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع و در ۹ طبقه زیرزمین با ظرفیت هزار و ۲۷۸ خودرو در حال ساخت است و دو طبقه تجاری هم در تراز مثبت یک دارد.
شهردار منطقه ۳ تهران با اشاره به اینکه عملیات ساخت این پارکینگ از سال ۱۳۹۳ آغاز شده است، خاطرنشان کرد: با تکمیل و بهرهبرداری این پارکینگ، مشکل پارک خودرو شهروندان در محوطه بوستان ملت، بیمارستان شهید رجایی و پردیس سینمایی ملت به حداقل خواهد رسید.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از همشهری آنلاین، تاریخ انتشار: 3 آبان 99، کد خبر: -، hamshahrionline.ir
این ها هم همه مکان های دیدنی رو گذاشتن تو دل کرونا افتتاح کنن! خداکنه بعد از افتتاح پروتکل ها اجرا بشه
اینباغ خیلی میتونه زمینهساز رشد فرهنگی و تبادل فرهنگ بین مردمو شعرا معاصر بشه
اطلاع رسانی این اماکن رو بیشتر انجام بدین. ممنون از اخبار خوبتون
تهران خیلی جاهای دیدنی داره یعنی یه جرات میشه گفت برای یکسال راحت جای جدید هست که دیده بشه
امیدوارم تا اون موقع که این باغ افتتاح میشه کرونا هم رفته باشه تا ازش استقبال خوبی باشه
امیدوارم تا اون موقع که این باغ افتتاح میشه کرونا هم رفته باشه تا ازش استقبال خوبی باشه