جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 24
شعار سال: فرآیند خشک کردن میوه در اصل، روشی مناسب برای محافظت از طعم میوه است. گاهی اوقات میوه خشک شده نسبت به نوع تازه آن به دلیل طعم بهتر، برتری دارد. برخی میوه ها در برخی از فصول سال فراوان تر از دیگر میوه ها هستند . در صورت تمایل به استفاده از میوه ها در فصول مختلف سال لازم است میوه ها را خشک کرده و از آن استفاده کنید .
روش خشک کردن میوه ها بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی است . میوه خشک ترد و شیرین و نوعی آب نبات طبیعی است و مواد مغذی موجود در آنها تفاوت چندانی با میوه ی تازه ندارد. از میوه خشک می توان به صورت میان وعده استفاده نمود .
شما برای مصرف انواع میوه ها مجبور نیستید هزینه گزاف برای تهیه نوع آماده و بسته بندی آن بپردازید بلکه می توانید بدون هیچ گونه هزینه ای میوه های اضافی خود را به میوه خشک تبدیل کنید و از خوردن آن لذت ببرید . با چند روش می توانید در خانه به خشک کردن میوه بپردازید . با این بخش همراه باشید، تا با روش های مختلف و آسان خشک کردن میوه در خانه آشنا شوید.

معمول ترین و ابتدایی ترین روش خشک کردن میوه استفاده از آفتاب است. در این روش میوه را نصف یا خرد کرده و به مدت چند روز در فضای بیرون و در معرض نور آفتاب قرار می دهند.

یکی دیگر از روش های خشک کردن میوه، خشک کردن با جریان هوا می باشد که ترکیبی از جریان هوا و حرارت کم است، این کار معمولاً در فر انجام می شود. خشک کردن با فر بهترین روشی است که می توانید استفاده کنید، زیرا شکر یا ماده افزودنی دیگری به آن نمی افزایید و تنها چندین ساعت زمان برای این کار نیاز دارید.
فایده انجام این کار در خانه آن است که روی نتیجه کار خود کنترل دارید و میوه ها را به هر اندازه و شکلی که مایل باشید، خشک می کنید.
کیفیت میوه خشک شده به اندازه تکه های میوه و مدت زمان خشک کردن آن بستگی دارد.

فر، کاغذ مومی یا لاینر های سیلیکونی و سینی فر یا توری های گرد مخصوص پیتزا



سیب:6 ساعت؛
انگور:8 تا 10 ساعت؛
پوست مرکبات:8 تا 10 ساعت؛
گیلاس:12 ساعت؛
توت فرنگی:12 ساعت؛
زردآلو:12 ساعت.
آلو:6 ساعت؛
گلابی:6 ساعت؛
هلو:6 ساعت؛
موز:6 ساعت؛

روش سرخ کردن یکی دیگر از بهترین روش ها برای خشک کردن میوه های پر نشاسته و کم رطوبت مثل موز است.
خشک کردن با شکر نوع دیگری از روش خشک کردن میوه است که با خیساندن یا جوشاندن میوه در یک شیره شکری انجام می شود.

استفاده از دستگاه میوه خشک کن، سبب می شود آب میوه به صورت خیلی آرام ، آهسته و با حرارت خیلی کم تبخیر شود.اکثر این دستگاه های میوه خشک کن در کف خود المنت برقی مشبک دارند که روی آن ها هواکش قرار دارد.
بسته به نوع میوه و نوع دستگاه میوه خشک کن، 24 ساعت وقت لازم است تا میوه ها به صورت کامل خشک شوند. اگر قصد خشک کردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات را داشته باشید استفاده از دستگاه های میوه خشک کن یکی از بهترین گزینه هاست.

در پایخ و احترام به درخواست شما کاربران نمناکی مبنی بر طرح نکاتی در رابطه با روش نگهداری و استفاده از میوه های خشک به این بخش میپردازیم.

شما می توانید با استفاده از فر یا دستگاه میوه خشک کن، چیپس های ترد و طلایی رنگ میوه درست کنید. میوه های دارای پوست نازک مانند سیب، آناناس، نارگیل، لیمو و پرتقال مناسب برای چیپس شدن هستند. برای یک دست شدن ورقه میوه ها از ماندولین استفاده کنید، برای جلوگیری از تغییر رنگ میوه ها بر روی آنها آب لیمو بزنید.
سپس با کمی روغن یک سینی فر را چرب کنید، و حلقه های سیب را روی آن بچینید و در پایین ترین طبقه فر قرار دهید و صبر کنید تا میوه ها به مدت دو الی سه ساعت در فر باقی بمانند تا کاملاً خشک شوند . برای تزیین دسر یا سالاد و یا حتی به عنوان اسنک می توانید از این چیپس های میوه ای استفاده کنید.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: ۱۷آبان ۱۳۹۹، کد خبر:-، ilna.news
يعني واقعا به سايتتون افتخار ميكنم يه چرخ كوچيك درونش زدم از شير مرغ تا جون ادميزاد توش بود
همين ميتونه كه اميد خوبي براي كسب و كار خونگي باشه
براي گرفتن سيب سلامت بايد كجا رفت و چه اقدامي كرد؟ از بالاتر بردن سطح سواد مردم در راستاي كسب و كار هاي ختنگي ازتون ممنونيم
هيچ وقت خشك كردن ميوه تو خونه نميتونه به اين شكل عكس هايي كه گذاشتيد بشه
میوه خشک خونگی اصلا خوشگل نمییشه حتی با روش هایی که گفتین. صنعتی ها فرآوری میکنند که خوشگل میشه