پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۳۱۶۷۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰
شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن کلاس‌ها موجب آسیب به برگزاری کلاس‌های عملی دانشگاه‌ها شده و با وجود نزدیک شدن به امتحانات پایان ترم هنوز شیوه برگزاری مبهم است.
شعار سال: ویروس کرونا با شیوع خود چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای در نحوه ادامه فعالیت علمی دانشگاه‌ها و ادامه تحصیل دانشجویان ایجاد کرد و طغیان این بیماری شوکی عظیم به سیستم آموزشی سراسر جهان وارد کرد به نحوی که حدود یک ماه تمام دانشگاه‌ها سردرگم در نحوه برگزاری کلاس‌ها و ادامه روند آموزش بودند.

برخی از دانشگاه‌ها مثل دانشگاه تهران دو هفته بعد از شیوع کرونا کلاس‌های مجازی را آغاز کردند و برخی دیگر شروع کلاس‌های مجازی را به سال بعد موکول کردند. در نهایت و بعد از حدود دو ماه تمامی دانشگاه‌ها با وجود تمام کم و کاست‌ها کلاس‌های مجازی را راه اندازی کردند و حتی برگزاری جلسات دفاع پایان نامه‌ها نیز مجازی شد.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران، تاریخ انتشار: 22 آذر ۱۳۹۹، کد خبر:1676385، yjc.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
0
0
دانشگاه های صنعتی واقعا اوضاع به شدت بهم ریخته ای دارن! برای چی باید این همه مشکلات داشته باشیم واقعا
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین